danas sam usao u DDJH, kolega optimistu i ja se tome iskreno nadam, za koji period govorite i na temelju čega? osim DDJH danas sam i sa SNHO dosta dobro prošao….
Argumenti su već iznešeni na forumu, samo malo prolistajte, ja ga držim do 300, a period negdje do božiča.[smiley2]
Hmmm daj Baže da su vaše optimistične prognoze realiziraju 🙂
Hmmm daj Baže da su vaše optimistične prognoze realiziraju 🙂
Zašto ne, kolega. Samo još 150 kunica i evo nas tamo.[smiley2]
Sta se dogadja sa SLRS. Navodno su imali dobru sezonu, ipak se sa malim kolicinama cijena rusi molio bih upucene na komentar
Mislim da sve turističke padaju. Ako me pitate zašto, ne znam, imam takav osjećaj.
Pozdrav
Mislim da sve turističke padaju. Ako me pitate zašto, ne znam, imam takav osjećaj. Pozdrav
poništenje natječaja za Maestral
Ima tu još: dodjela 25%+1 Lrh gradu Rijeci, sezona pri kraju, dugi period povrata na uloženi kapital u toj branši i drugo.
Cijene su ionako kod nekih previše narasle, bez nekih bitnih razloga.
Pozdrav
Ima tu još: dodjela 25%+1 Lrh gradu Rijeci, sezona pri kraju, dugi period povrata na uloženi kapital u toj branši i drugo. Cijene su ionako kod nekih previše narasle, bez nekih bitnih razloga. Pozdrav
Treba pričekati izvješča.onda čemo biti pametniji.
mreich: ”
Ima tu još: dodjela 25%+1 Lrh gradu Rijeci, sezona pri kraju, dugi
period povrata na uloženi kapital u toj branši i drugo. Cijene su
ionako kod nekih previše narasle, bez nekih bitnih razloga. Pozdrav
”
Treba pričekati izvješča.onda čemo biti pametniji.
Kako padaju, LRH je na najvišoj cijeni ikad, Riviera isto, laguna isto, laguna novigrad isto. Priče za malu djecu. A što se tiče izvješća za LRH, reći ću samo ovo:[smiley2]
Zabrana trgovanja Plivinim dionicama do 12.10 sati (dok Hanfa ne objavi ponudu Actavisa). Kako bi to prokomentirali?