Bolje bi prošao s PODR, nego s CKML, isto kao i ja.
Ja sam “prerano” prodao PODR. Ne da nisam zaradio…ali moglo se i osjetno više na taj manji ulog. Spominju neke algoritme koji kupuju/prodaju PODR? lol
Ne mozemo ih sve pogoditi 🙂 ali u redu je to, pomalo, nabere se to na kraju, vazno je ne gubiti novce. Mali plus je bolji nego minus 🙂
Mali plus je uvijek bolji, nego minus, ali ima ih puno koji se ne slažu s nama, @Mitkko …
Oni su geniji koji nikad ne gube… iako, zanimljivo, da po svim cijenama po kojima se prodaje, ma koliko cirkusantske bile, po istim tim cijenama se i kupuje. Ako kasnije nešto zagusti, ispast će da apsolutno nitko nije kupovao pri vrhu, hehe. Matematika bi nalagala da ih je jednaki broj tada kupovao, kao i prodavao, ali iskustvo nas uči nešto drugo – velika većina tada kupuje u (ne)malim količinama, a upravo tanka manjina im uvaljuje goleme količine dionica.
Meni sada Erste uvaljuje… rastura nas koliko nam uvaljuje… Uvaljuje nam, a iza brda se valjaju prave noćne more…
Gruntovčani rasturaju, živjela PODR 🙂
evo Crobexa na 2358… nije li to lijepo.
Najbolje za sve bi bilo da PODR kupi CKML, sinergija i to..win-win…a nisu ni predaleko…Koprivnica, Čakovec…
ne daju fondovi gore… pala sa 127 na 115 😀 nek se zna tko je glavni u žabokrečini, i nek u žabokrečini i ostane. Sad je red da ide opet gore. Malo su je previše zatukli.
ADRS2 je doživio breakout samo dva dana nakon što sam ja nestrpljivo izašao iz pozicije. Danas sam srećom uspio ponovo povoljno ući. Kupio sam dvije trećine planirane količine – po 60 i 60,20, imao sam još jedan nalog na 59,80.
Target je isti, 63,00.
Kolega me upravo upozorio na ex-div dan koji sam potpuno smetnuo s uma. Ova projekcija za ADTS2 ce zbog toga malo drugacije izgledati, korigirat cu graf shodno reakciji sljedeci tjedan.
Zadnjih tjedan dana je korekcija na svjetskim burzama, ukoliko dalje nastave padati necemo ni mi ostati imuni na pad
Kolega me upravo upozorio na ex-div dan koji sam potpuno smetnuo s uma. Ova projekcija za ADTS2 ce zbog toga malo drugacije izgledati, korigirat cu graf shodno reakciji sljedeci tjedan.
ADRS2 je danas pao svega 0,80€, a dividenda je 2,35€ !?