Ne znam što se to dešava ali na ADPL je zamukla teška artiljerija, hi,hi,hi ponestalo municije ili su protivničke snage prejake. A možda stavilo samo pet punjenja na minobacačke granate pa slab domet. Možda ciljničke sprave, hi,hi,hi izginuli najbolji borci, časnici kao i obično zapovjedali iz pozadine.
Eh da vam je moja konjica – apačka, najbolja na svijetu, pregazili bi kupnju, hi,hi,hi
Morate malo više paziti s kim idete u rat!
[smiley1]
PS: Našicecement nazvati navlakušom mogu samo neinformirani, radi se o firmi sa 130 milijuna kuna dobiti.
Ne znam što se to dešava ali na ADPL je zamukla teška artiljerija, hi,hi,hi ponestalo municije ili su protivničke snage prejake. A možda stavilo samo pet punjenja na minibacačke granate pa slab domet. Možda ciljničke sprave, hi,hi,hi izginuli najbolji borci, časnici kao i obično zapovjedali iz pozadine.
Eh da vam je moja konjica – apačka, najbolja na svijetu, pregazili bi kupnju, hi,hi,hi
Morate malo više paziti s kim idete u rat!
…..Kucilo, oni koje si ti predvodil u rat protiv NACE-R-A, svi izginuše…….
Po LKRI danas tuče teška artiljerija[smiley2] Opet neko ima povlaštene informacije ili če bit izvješče fenomenalno ili potop kad izadje. Prolaze veliki paketi po 400-500 kom, a promet več preko 3 milijuna.[smiley4]
Morate malo više paziti s kim idete u rat![/i]
…..Kucilo, oni koje si ti predvodil u rat protiv NACE-R-A, svi izginuše…….
Varaš se bljedoliki, iza mene nije bilo nikoga, pogledao sam prije juriša, hi,hi,hi u svakom slučaju bila je to junačka bitka koja se, kao što vidiš, još prepričava oko logorskih vatri. Čak i u mračnom Darkwoodu, hi,hi,hi
[smiley2][smiley2][smiley2]
vas bi obadvojicu trebalo izmoderirati…
imsm ja jedno 10ak grafova za pola foruma, ak treba.. no cemu?
vas bi obadvojicu trebalo izmoderirati… imsm ja jedno 10ak grafova za pola foruma, ak treba.. no cemu?
…Neee….bilo bi predosadno bez njih. A i nađe se od kolega tu i tam dobar savjet. Nemojmo biti prestrogi…[smiley2]
I tako nam JDOS zaronio ispod 9000. Ja sam jučer zadnje komade prodao. Pregrizao minus i idem u nove pobjede.
Tzv Stojićev sindrom. Bila je preko 10,000 kad je nahvalio JDOS. Ne kažem da čovjek ne zna analizirat al nešto se gadno zamjerio tržištu…..
I tako nam JDOS zaronio ispod 9000. Ja sam jučer zadnje komade prodao. Pregrizao minus i idem u nove pobjede.
Na koljenima te molim, nemoj kupovati BLJE!
[smiley2]