Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

hugh, 26.04.2023. u 16:04

ako netko zna gdje ima za kupit ovog što naš market puši u zadnje vrijeme nek mi javi jel ovaki nenapušen, u zadnje se vrijeme ne mogu nikako uklopit…..🤣😂

Na nekim izdanjima(tko me prati, nije teško pogoditi na kojim), kad god pokušam kupiti po Bidu, automatski se stvara barem jedan “bolji ponuditelj” od mene. I tako može stajati mjesec dana, a ju neću dobiti jeftino. Čim ja dignem ruke i povučem svoj mizerni smrtnički nalog, e, onda kreće prosipanje po Bidu. Samo za birano društvo, čini mi se.

Kako stvari idu, ono što mi se jučer i danas činilo jeftino, možda mi do jeseni postane dosta skupo. Pa ću smatrati da ukoliko po tim cijenama prodajem, da dobro prolazim. No dobro.. ja ni nisam trejder, osim s manjim količinama do desetak tisuća eura kapitala pa nije ni od nekog značaja. Neka se buregdžije ne uvrijede na ovo zadnje što sam rekao.

jel su to i turisti prodali mačka u vreći na ovom rastu?…….

jel su i turisti prodali mačka u vreći u ovom rastu?…….oćekivanja su velika al prvo će trebat skoćit pa reć hop da nebi spama bilo i sapuna u oćima……neznam, pitam, nemam vremena gledat……

Jedina nedoumica danas što će pasti više: ATPL, JDPL ili VLEN.

S obzirom da posjedujem jednu od njih, tako mi nije baš ugodno ali tješim se da sam dugoročno tu 😀

Trolam, hejtam, vrijeđam, ponižavam, omaložavami - mućki Džubrarim.

Možda onda i neće pasti kada očekujete  😉

Ujutro se strašljivaca budete riješili jedino🤣

ma kaki, nema pada, burza je jaka… meni ovo izgleda kao da se svaki i najmanji pad koristi za daljnju akumulaciju… pa uostalom ako vani propadne jedna velika banka a svijet ni ne trepne, zašto bi se mi sekirali..

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

Djubre, 02.05.2023. u 07:48

Jedina nedoumica danas što će pasti više: ATPL, JDPL ili VLEN.

S obzirom da posjedujem jednu od njih, tako mi nije baš ugodno ali tješim se da sam dugoročno tu 😀

Sve imam, i naravno sve rastu!

Ukidanje prireza bi donekle makar malo smanjilo porez na trgovinu dionicama. Još da smanje sa 10% na 2,3 % poboljšala bi se likvidnost i ulaganje…

Ma nebi.

https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/GARB/GS-GARB-21159e92d36797a4cecfa8c18e2958ce.pdf

divka 12 eur. Volim njihovo pivo… jedino je kvaka što se dijonicom ne trguje… takvih koje su izlistane samo da bi se ispunila neka forma ima na bacanje… naravno tromim fondovima je svejedno.. divke idu to je glavno jel. Baš se malo mislim recimo da im je stalo, bi li oni mogli napraviti nekakav podIPO, podIPO ili sekundarni IPO u kojem bi ponudili određen postotak dionica poduzeća koje imaju u vlasništvu zainteresiranim ulagačima.. možda bi to bio način kako oživiti naše TK.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

uzeli ljudi produženi vikend, pametno, i ja ću još malo pa gasim 🙂

Gdje su oni koji drukaju na pad burzi u svijetu. Lijepo zelenilo danas. Ponedjeljak bi mogla biti gužva na bidovima. Letjeti će purani, frcati perje.

New Report

Close