Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Crobex može bolje ako krenemo u jaču kupovinu.

Čudi da PODR nije na blizu 100 eura.

Odskočila jest u zadnjih mjesec dana, ali i dalje je na razinama ispod onih krajem veljače.

Najavljena je neloša divka, a idući tjedan i onaj iza će biti zanimljivo.

Nemam PODR, a ERNT imam u tonama.

Manje od 3 posto nije loša divka? Glavno da sebi isplaćuju milionske bonuse. Sad će u eurima milionske. Nezasitna gamad. Divka je trebala biti 10 posto. Koliko su podigli cijene, ratni profiteri. Ja da imam njihove dionice, spalio bi ih.

Pa nije loša… do 2% je mala, 2 do 4% je osrednja, 4 do 6% je visoka, a sve preko 6% je tzv. monster dividend.

Ja imam 40 posto na dionici Cror pa mi ovo sve izgleda jako sitno. Tko ne vjeruje neka ispita.

CROR je tako dobra da si je se svojevremeno htio riješiti pošto poto…

https://dubrovackidnevnik.net.hr/vijesti/hrvatska/evo-sto-strucnjaci-savjetuju-za-vrijeme-inflacije

Zanimljivi savjeti

Ne pošto poto nego sam te pitao gdje se to prodaje. A jeftino nebi dao. Dividenda puta deset. A tu je u igri i preuzimanje.

Baba lui.

Bojim se da se Horvat hoće riješiti dionica.

mršava izvješća na nekim perjanicama a do kraja godine bit će još i gore……u međuvremenu traje tješenje kako će već 2024 biti bolje…..how yes no…..kriza će tad tek uzeti pravi zamah a izvješća će bit bolja……aha…….hoće, hoće, ako printeri opet odu o debeli overdose al ovaj će put ipak malo više razmislit prije trošenja struje uzalud…..onda kreće novi krug zabave radnog naslova “kriza je prilika” a mi ćemo iz nje izaći jaći…..padat će se na guzicu opet kad se stolci krenu izmicat a kanditata bar ne fali……

Na ADPLu su “oklijevanja naroda” s rasprodajom. To su sve “ozbiljni dugoročni investitori” unutra jer su “perspektive tako dobre”, a dionica je bila “neopravdano zatučena na 10 eura”.

Možda je i bila neopravdano zatučena na toliko, ali ne vidim jednog razloga zašto bih davao 15 i više eura za nešto što ne proizvodi apsolutno nikakav novac, nego ga još i gubi.

A “prekinut je” trend smanjenja financijskih obveza.

Tko bi promatrao to trgovanje, zaključio bi da su ERNT i ADPL tu negdje po kvaliteti. Razbija se bid na ERNT s malim količinama, samo kako bi se splašilo plašljivce..a isti razbijatelj čeka niže na Bidu… Klasika.

ako netko zna gdje ima za kupit ovog što naš market puši u zadnje vrijeme nek mi javi jel ovaki nenapušen, u zadnje se vrijeme ne mogu nikako uklopit…..🤣😂

New Report

Close