Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ajde napokon da imamo novinara koji zna napisat korektan clanak .

Hvala Mario

U sjeni jagme za narodnim obveznicama domaće dionice proživljavaju renesansu

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Zločkica skupi hrabrosti i pokaži graf za crobex. Već sam to jednom zamolio pa ponavljam.

Opet PBZ investor ne radi. Dok je najbitnije.

lojtra, 01.03.2023. u 09:10

Opet PBZ investor ne radi. Dok je najbitnije.

Do 9:25 je štekao.

Izašao sam i opet ušao, i tada je proradio, i radi bez problema.

Pet eura dividende je izazvalo toliku najezdu na ATPL ili o čemu se radi? Ne kužim.

Lucijan, 28.02.2023. u 23:17

Ajde napokon da imamo novinara koji zna napisat korektan clanak .

Hvala Mario

Bas to, treba pohvaliti!

Mario i Arhivanalitika, tu i tamo neki tekst od FIMA i slicnih. Cini se da popularizacija investiranja dobiva zamah (da ne bude zablude, krecemo iz negativnog podrucja, sad smo mozda oko nule ako stavimo skalu 0-10 o zainteresiranosti publike za ove teme).

Vezano na to, nedavno sam bio u Oslu i vozim se jutarnjim vlakom sa radnim narodom kad na glavnim panelima vrte stanje na burzama, mirovnski fondovi, vijesti iz biznisa, gospodarstva. I to ne kao 5min vijest nego ti paneli stalno to prikazuju.

Dividendni pirnos iznad prinosa drzavnih obveznica za sad imaju:

ATLP, IKBA, PLAG, RIVP, ZABA…

Probili 2250 punti. Ne želim ni razmišljati što bi se moglo desiti ako probijemo 2300-2320 i ostanemo iznad 🙂

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

yieldchaser, 01.03.2023. u 11:02

Pet eura dividende je izazvalo toliku najezdu na ATPL ili o čemu se radi? Ne kužim.

A što bi bilo, sindikat se pokrenuo. Činjenica je da vozarine ludo rastu i da se ipak obećala nekakva dividenda. Dobra podloga da se rast malo pogura.

Malo je zapelo na 59 kuna, ali sutra ćemo vidjeti kolika je odlučnost zainteresiranih za daljnji rast cijene.

US 10-godisnja obveznica je upravo probila 4%. Bolesno.

You can't stop the waves. But you can learn how to surf.

A hrvatska 2-godišnja obveznica će na kraju biti možda i 3,5%

Narodne obveznice: Očekuje se bildanje krajnjeg iznosa, investitori u niskom startu

Life all comes down to a few moments. This is one of them.

Upisao i ja danas.

You can't stop the waves. But you can learn how to surf.

New Report

Close