Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Imate dionicu Cror, 40 posto prinosa. Tj ja je imam.

trial, 24.02.2023. u 16:18

Ovo je potaklo rast dionice ???

https://www.tportal.hr/biznis/clanak/zaba-lani-s-dobiti-od-1-79-mlrd-kn-ili-10-8-posto-manje-nego-2021-20230222

Ne, nego ovo …

https://www.tportal.hr/biznis/clanak/zagrebacka-banka-u-fokusu-ulagaca-nakon-najave-dividende-20230224

lojtra, 24.02.2023. u 17:35

Imate dionicu Cror, 40 posto prinosa. Tj ja je imam.

prićam o likvidnim dionicama…….ovaj je div. prinos nestvaran za naše prilike jel kod nas se to sve vrti u nekom prosjeku od oko 3% na likvidnima rekao bi napamet a ovo je na današnju završnu cca 15%…….+ potencijal rasta cijene dionice+ kupnja trezora……=very good…..

Nitko ne spominje da je Crobex prosao granicu 2200.

Zločkica, lijepo prosim grah/f za crobex, nadam se da idemo preko 2300.

Brodari su krenuli, cerp je krenuo,dividende su krenule, financ. izvješća super, no psiho je gadna stvar, nar.obvez.se upisuju, FED plaši investitore. Vjerujemo da CRO ima ipak drukčiju situaciju i da trebamo biti optimisti.

https://seebiz.eu/kolumne/slovensko-trziste-dionica-i-dalje-pruza-odlicne-prilike/288515/

Dok god ovakve naslove ne vidimo po nasim medijima . Dok god se info o rastu Crobexa..dividendi kompanija nalaze tek na n-tim stranicama jasno je koliko je ikome osim nas koji aktivno trgujemo na zse stalo do t.k.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

A pogledajte članak ispod na Seebizu. Kraj zimskih radosti. Tko tu koga…

ministar Primorac 22.02. o državnoj imovini, od 20:50 :

I što smo tu čuli? Bezveze trošim impulse.

mitkko, 23.02.2023. u 11:29

ARNT je trenutno pokušava probiti tu ključnu razinu 32,80. Odmah iznad je 200EMA na 33,04.

.

Predmnijevam da ćemo vidjeti veći rally ako ovaj breakout bude uspješan. Cijena je u downtrendu već 25 mjeseci i nijednom u tom periodu nije preskočila 200EMA, tako da bi taj proboj bio dosta značajan.

Breakout samo takav… u dva dana +10% na velikom volumenu. Fino!

You can't stop the waves. But you can learn how to surf.

mitkko, 20.02.2023. u 22:15

Ovi moji bluechipovi pomalo taljigaju u ocekivanom smjeru.

.

ERNT je danas lijepo potegao i dosao do prvog targeta. Trenutno je +6,70%.

.

PLAG je takodjer na prvom targetu i konsolidira se za dalje. Trenutno je +6,80%.

.

ARNT se jos uvijek konsolidira u zoni izmedju vrha kanala i 200EMA, dobro izgleda.

.

PODR je uzasno spora, ali ide u dobrom smjeru. Trenutno je +1,70%.

.

Ovo sve skupa je prilicno dobro uzevsi u obzir da su ovo sve bluechipovi.

Apdejt

ARNT rastura, protutnjala je kroz target. Tu se nisam odmah kao inače bio postavio na ask, i dobro da nisam. Pustit ću ovo još da vozi.

.

PLAG se dobro konsolidira, još uvijek ju  držim, sljedeći target je 293.

.

ERNT sam prodao pola na targetu, pola na ovoj razini. Loša je bila reakcija na FI (što je uvijek nepoznanica – da sam znao da će taj dan ići FI bih vjerojatno sve ranije prodao), ne da mi se presjediti konsolidaciju u dionici, ima drugih prilika.

.

PODR sam prodao sa 2% plusa, presporo se ovo razvija.

.

Nova dionica u portfelju mi je HPB. Ključna razina podrške je 116, targetiram 127 (+10%).

Samo logirani korisnici mogu vidjeti privitke.
You can't stop the waves. But you can learn how to surf.

@mitkko

Ovo tvoje je sve Best buy, tamo premjesti.

New Report

Close