Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

mitkko, 28.12.2022. u 23:20

mitkko, 10.11.2022. u 09:56

Zanimljivo je vidjeti da ove mega cap tech kompanije sve redom crtaju isti topping pattern, veliki H&S. MSFT i GOOG su u uznapredovaloj fazi, dok su AAPL i TSLA u fazi breakdowna.

.

Tako da, kolega @lojtra, nije ovo masta. It’s a long way to go.

I TSLA i AAPL su u ovih mjesec i pol dana uistinu i napravili taj breakdown. Kolega @lojtra nije vjerovao 😎… neka ja crnjacim 🙃

.

TSLA je vec gotovo na targetu, ali ono sto je zanimljivo je da je danas i AAPL dozivio breakdown. 😬

Neće od Applea ekipa samo tako odustati. Ali recimo, Google je jako zanimljiv. To i META.

Meni je na radaru MSFT, ali daleko sam od ciljanih razina.

Inače, postoje teze upravo oko TSLA i AAPL, da su to dvije dionice na kojima će se kao(među) zadnjima kapitulirati. Prije sam sklon vjerovati da je to AAPL.. pričam to još od druge polovice prošle godine.

U ponedjeljak od 11,00 h.

https://lidermedia.hr/biznis-i-politika/trgovanje-na-zse-pocinje-2-sijecnja-u-eurima-147707

Ukupni portfelj mi je za 1,5,% veći, neznam zašto.

Evropa i Azija zelenjava.

lojtra, 02.01.2023. u 09:12

Ukupni portfelj mi je za 1,5,% veći, neznam zašto.

Da nije zaokruženo na više? 😬

Vani med u potocima jer je Hrvatska uvela euro. Pročulo se izgleda, 59. smo na ljestvici sreće. Nakon što dođu plaće u eurima mogli bismo biti 146.tj.posljednji…

Danas bu se očito slabo trgovalo. Svi nalozi su izbrisani, a tek tijekom dana će ljudi postaviti nove, dok se malo iskalkuliraju i zbroje.

Ja neću niti pokušavati. Tek ću od sutra.

150.000 kn promet. Sramotno.

Jesmo se ohrabrili malo? Raskuražili?

Evo nas skoro na 125.000 eura redovnog prometa..

https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/47127

Nastavljaju se ugovarati poslovi. Ovo je već 3. u cca mjesec dana. Bravo.

yieldchaser, 29.12.2022. u 16:24

mitkko, 28.12.2022. u 23:20

mitkko, 10.11.2022. u 09:56

Zanimljivo je vidjeti da ove mega cap tech kompanije sve redom crtaju isti topping pattern, veliki H&S. MSFT i GOOG su u uznapredovaloj fazi, dok su AAPL i TSLA u fazi breakdowna.

.

Tako da, kolega @lojtra, nije ovo masta. It’s a long way to go.

I TSLA i AAPL su u ovih mjesec i pol dana uistinu i napravili taj breakdown. Kolega @lojtra nije vjerovao 😎… neka ja crnjacim 🙃

.

TSLA je vec gotovo na targetu, ali ono sto je zanimljivo je da je danas i AAPL dozivio breakdown. 😬

Neće od Applea ekipa samo tako odustati. Ali recimo, Google je jako zanimljiv. To i META.

Meni je na radaru MSFT, ali daleko sam od ciljanih razina.

Inače, postoje teze upravo oko TSLA i AAPL, da su to dvije dionice na kojima će se kao(među) zadnjima kapitulirati. Prije sam sklon vjerovati da je to AAPL.. pričam to još od druge polovice prošle godine.

Ide AAPL u tom smjeru, polako ali sigurno.

.

Vidi danasnje vijesti:

“In response to weak demand, Apple cutting Q1 orders for AirPods, Apple Watch, MacBooks” – Nikkei

You can't stop the waves. But you can learn how to surf.

@yieldchaser

ako vlada pravi medo prošla će godina bit kamilica u odnosu na ono što slijedi…….

New Report

Close