Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zanimljivo je za primijetiti da je AMZN pao skroz do razine dna onog COVID pada. Ouch 😬

Samo logirani korisnici mogu vidjeti privitke.
You can't stop the waves. But you can learn how to surf.

Moj prinos za ovu godinu = 2,6%.

Trošio sam dio dividendi, gubio na ATGR. Na ostalome sam u plusu ili na pozitivnoj nuli pa mi je tih +2,6% total return za ’22.

mitkko, 10.11.2022. u 09:56

Zanimljivo je vidjeti da ove mega cap tech kompanije sve redom crtaju isti topping pattern, veliki H&S. MSFT i GOOG su u uznapredovaloj fazi, dok su AAPL i TSLA u fazi breakdowna.

.

Tako da, kolega @lojtra, nije ovo masta. It’s a long way to go.

I TSLA i AAPL su u ovih mjesec i pol dana uistinu i napravili taj breakdown. Kolega @lojtra nije vjerovao 😎… neka ja crnjacim 🙃

.

TSLA je vec gotovo na targetu, ali ono sto je zanimljivo je da je danas i AAPL dozivio breakdown. 😬

Jos jednom… prilozi

Samo logirani korisnici mogu vidjeti privitke.

Ma baš super

https://zse.hr/hr/neradni-dani/110

Čitam danas u novinama pa Ovako iz glave Lovrinčević veli da su za Europu dobri dani završili i da će nam trebati duge gaće da se obranimo od hladnoće.

Osobno mislim da malo pretjeruje kao ekonomist sa tolikim pesimizmom. No Vujčić u svojoj službi baš i nije puno realan i da služi vladajućima sa puno optimizma.

Ja kao lajbek pak gledam kako ću to sve preživjeti jer i svećenici vele da im povišica plače 15/20% je premalo na ovu skupoću pa su lijepo digli cijene na svojem cjeniku.

Gledam ovu našu burzu i velim da su perjanice i njihov cjenik jako nisko i da treba ići protiv krda i tražiti od ZSE povišicu jer je sramota prodavati robu u bescjenje.

Toliko nas gule da već i fondovi cvile u minusu.

Bog i Hrvati i ZSE jer nema oporavka gospodarstva bez burze.

Pusa svima za novo leto a posebno damama.

Vujčić/hnb vele da su izgledi za recesiju samo 25%.

Po meni odrađenom je sve zacrtao u 2022 osim sređivanja lopovluka a svi problemi su u državi koji nikako da se počmu sređivati.

U minusu sam i to zbog ht i adris a. Kratio sam portfelj za 50% i to kasno i loše stalno misleći da to ne može još niže a uvijek još može.

Loše odigrana cijela godina.

Crobex je u minusu završio na 5,5%

Crobex10 za 8,8%

Što na to vele fond analitičari a i Icapital

Nevjerojatno je to kako sve drugo raste osim dionica. Da ste svi 100 posto u dionicama kao ja, dionice bi bile bar duplo skuplje.

10 posto sam u plusu jer sam imao ove godine samo ingru i tpng. Prodao po 12 i po 54 kn. Kupio za sve Rivp i tu sam sad 5 posto u nerealiziranom plusu.

plavi01, 29.12.2022. u 12:55

U minusu sam i to zbog ht i adris a. Kratio sam portfelj za 50% i to kasno i loše stalno misleći da to ne može još niže a uvijek još može.

Loše odigrana cijela godina.

Kolega, Vi ste valjda jedini na forumima koji ste u minusu.

Po nekim forumima ima frajerčina koje se krcaju visokozaduženim spalionicama casha znanim u narodu kao ARNT i priznaju da na tome cijelu godinu(više godina?) gube (i dalje su u gubitku), ali tvrde da su ove godine ostvarili prinos veći od 10%.

Tvrde i svakakve druge stvari, a uživaju i podršku sebi sličnih. Najgore je kad ih stvarnost demantira.

Vi, za razliku od takvih, igrate igrački, kažete kako jest. Walk the walk…don’t talk the talk.

New Report

Close