Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sutra ce jedna zvijezda imati poseban sjaj[smiley11]

vrijem je kolega , bit ce to dejavu iz kraja 5. mjeseca samo puuuno jaci[smiley2]

Sutra ce jedna zvijezda imati poseban sjaj[smiley11]

Ako se ne oklizne na majonezu…[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Dejavue: ” Sutra ce jedna zvijezda imati poseban sjaj[smiley11] ” Ako se ne oklizne na majonezu…[smiley2][smiley2][smiley2]

Ajde jednom budi sladak 🙂

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Opća zelenjava

Vaš link

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Ako danas bude teren pogodan za tešku artiljeriju ( tržište općenito ), treba obratiti popzornost na ADPL.
Vijesti oko izgradnje prve tvornice automobila, vlasnička preslagivanja, završetak rasprodaje ESOP-a, sve bi to danas moglo okrenuti trend, ipak smo povrh svih dobrih vijesti još u debeloj korekciji na ovoj dionici, sa 290 na 250.

NO sve dolazi na svoje , prije ili kasnije.[smiley2][smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

ne znam hoce li adpl danas odraditi lavovski posao, ali sve je spremno, i samo se ceka znak..ocigledno je da je dionica u niskom startu…trgovati po cijeni dokapitalizacije uz stalne pritiske sa strane prodaje koja volumenom kontrolira cijenu znaci samo jedno….kada se taj uteg skine sa pleća idemo gore

Nemojte nasjedati pričama o ADPL. To ovi koje su navukli unutra sad žele navući Vas.
Tako je bilo i sa NK Dinamom. Nema prodaje, a majku mu staru sve su prodali i sad još ne bi platili PDV.

Mamiću oćemo da platiš PDV i porez na dobit.

Pišem srcem i dušom.

BLOG UČITELJA: HTTP://KAROJE.BLOGER.HR

Rastu sve burze[smiley2]

Vaš link

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Na Ingri ukupno na prodaji 40 komada , od toga 10 komada na 75 000.
Adpl..[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Sve mi se čini da smo danas cikla [smiley6]

Sve mi se čini da smo danas cikla [smiley6]

a vani sve raste kao ludo…

KODT se opet propisno čisti….[smiley2]

Scio me nihil scire

New Report

Close