Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

hugh, 07.10.2022. u 16:08
crobi se pogubio ko Crvenkapica u šumi…….još vuk i la pa-pa…….njam u trenu……
Bas se pogubio, umjesto da lijepo prati njemacku i ostale EU burze koje se danas zelene.

tko sam sebi bid drži, novac mu se prži……

ode lova la pa- pa a niko nije reka ni ća…….onaj najgori i najduži period tek slijedi i zato čuvajte novčeke kak bi jedan reko……niko više po forumima ni ne piše dok lova južno briše ……..

Haha, ode kinta pa pa…

Oooo daaa…hehe

Ima i dobrih prilika. Netko prošli tjedan i danas prosipa HT dosta jeftino… Ne vjerujem da će biti neki loš izvještaj, nego dapače.

Vidim vi sa foruma više znate nego predsjednik uprave Rivp koji kupuje dionice svoje firme. Radije ću slijediti njega. Izvući pouku iz Ingre koja je nakon toga otišla više od sto posto gore.

Juka, 10.09.2022. u 00:10

Napisao sam već negdje na drugom topicu, ne bi me iznenadilo da bude još koji propad, testiranje dna iz lipnja a onda up do kraja godine, mislim da je sve vec uračunato ili će biti uračunato prije fedovog zasjedanja. Ali nemam pojma generalno di će tržište fokusiran sam na neke podcjenjene(bar meni) dionice. Recimo dax mi izgleda puno zanimljivije od usa indeksa.

Paket od 200 milijardi eura

Kako će to utjecati na dax? Kako je utjecao qe u usa 2020?

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/poznati-detalji-njemackog-zastitnog-stita-od-udara-cijena-energenata-pouke-treba-izvuci-i-hrvatska-15259737

TKO VRIJEDI LETI TKO LETI VRIJEDI TKO NE LETI NE VRIJEDI

klaster, 10.10.2022. u 15:15

hugh, 07.10.2022. u 16:08

crobi se pogubio ko Crvenkapica u šumi…….još vuk i la pa-pa…….njam u trenu……

Bas se pogubio, umjesto da lijepo prati njemacku i ostale EU burze koje se danas zelene.

i tako, ode naša Crobi Crvenkapica još dalje u šumu a putevi van vode samo po trnju tako da se van više ni ne može osim kao bos po trnju……trnje sve veće a cipelice su odavno pogubljene…….bidovi sve tanji a džon sve manji……boc, boc…..

Što sam rekao, ponavlja se tpng

Na Rivp.

GODINA 2022. za burze bi mogla biti jedna od najgorih u povijesti. Prva polovina bila je najgora u 50 godina, a nema naznaka da će se situacija popraviti do kraja godine.

Burza u New Yorku (NYSE), najveća na svijetu, od početka godine potonula je 20.22 posto. Nasdaq, druga najveća burza također smještena u New Yorku, pao je za gotovo trećinu (32.63 posto). Dow Jones index, koji mjeri performanse 30 najbitnijih kompanija izlistanih na burzama u SAD-u, od početka godine pao je za petinu (19.64 posto). S&P 500, indeks koji prati 500 najvećih kompanija u SAD-u, pao je za gotovo četvrtinu (24.21 posto). Podaci se odnose na 10. listopada 2022.

Hrvatska Zagrebačka burza slabo je do nikako povezana s kretanjima na svjetskim burzama, dnevni promet je nizak i uglavnom je nezanimljiva svjetskim investitorima. U trenutnoj situaciji to je prednost jer se panika sa svjetskih burzi ne prenosi na nju.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/kolaps-burzi-diljem-svijeta-najbogatiji-gube-desetke-milijardi-dolara/2402463.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d

Life all comes down to a few moments. This is one of them.

ovo izgleda sve lošije…….i bez velikog pada ovdje imamo svojevrsni game over jel prometi su poražavajući……..Crvenkapici ja kapa pala na oči i nevidi ništa……mora pazit da ne upadne u neku rupu s tom kapom preko oćiju……

hugh, 12.10.2022. u 15:21

ovo izgleda sve lošije…….i bez velikog pada ovdje imamo svojevrsni game over jel prometi su poražavajući……..Crvenkapici ja kapa pala na oči i nevidi ništa……mora pazit da ne upadne u neku rupu s tom kapom preko oćiju……

Bome, game over. Ali uvijek treba pokusati gledati i lijepu stranu stvari – naime, sada bar ne moramo razmisljati da li i kada prodati. Nekako je lakse kada nema puno opcija, te silne opcije ti samo unesu nemir.

.

Sada samo ostaje da si mantramo kako smo mi dugorocni investitori, kako je to zapravo dobro… tako to Buffet… 🙃

You can't stop the waves. But you can learn how to surf.

New Report

Close