Štos je u tome da se većina dionica kad padnu neće više nikad vratiti na ove razine nego mnogo mnogo niže. Naravno ako će biti tog pada. Vidimo to po cijenama dionica iz 2007.
Zato nema šanse da toliko riskiram i zato sam out.
Štos je u tome da se većina dionica kad padnu neće više nikad vratiti na ove razine nego mnogo mnogo niže. Naravno ako će biti tog pada. Vidimo to po cijenama dionica iz 2007.
Zato nema šanse da toliko riskiram i zato sam out.
Jeste okrenuli barem kakve pare na TPNG, kolega? Znam da ste ranije imali dosta.
Tko je to držao, dobro je prošao.
ZSE je za sada najbolja burza na svijetu. Stabilno se drži.
Pa kada nismo puno ni rasli nemožemo puno ni past😯🤔🤣
Pa kada nismo puno ni rasli nemožemo puno ni past😯🤔🤣
Ako strane banke počnu padati moglo bi biti puno gore nego u Covid krizi…Credit Suisse, Deutche Bank…piše u članku da su problemima…izgleda da su se malo zaigrali sa ulaganjima..
Zato od jucer svjetska trzista dionica snazno rastu. Navlakusa sa propascu svijeta se potrosila.
Svjetska dionička tržišta snažno rastu! Dolar dodatno oslabio, nafta poskupila
https://www.nacional.hr/svjetska-tzista-snazno-rastu-dolar-dodatno-oslabio-nafta-poskupila/
Opasno se ljulja bankarsko tržište u Europi
Toliko se ljulja da su, kao posljedica toga, SVI svjetski dionicki burzovni indexi snazno zeleni vec nekoliko dana, ukljucujuci i danas, nakon sto je vijest objavljena. DAX, CAC40 i ostala EU su i danas u plusu preko 3%, a i USA/DE futuresi (premarket) za sutra su vec zeleni daljnjih 3%.