Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

što predviđate na lkpc?

Conan O’B: ” JDOS čista tragikomedija ” zna li netko kada će JDOS biti uvršten u JDD, i kada će izaći kakav FI…..

Navodno je u postupku…. U odnosu na CROS jako dobar diskont

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

plavi: ” E sad, je već živa opasnost na ADPL, lagano se vidi rupica , sitni nalozići na prodaji do 259.[smiley2] ” Mislite li da se neće pojaviti neko strašilo,pa ponovo nizbrdo!![smiley8]

Mislim da ne, Esop je izgledao prodao što je morao, ACM opothvati su također zaokružili broj dionica na 48 000, vjerojatno na tome misle ostati, ostala je sam NLB.
Možda je vrijeme da se krene?
[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

LPLH – ATH 600 kn

[color=blue][i]Sreća prati odvažne[i][/i][/i];

Magma na day-low

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Izjednačili se kodt-r-a i kodt-p-a…….

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Magma na day-low

Ingra na day high.[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ad plastik na day-high [smiley1]

"Ako ne znate kuda idete, svi vas putevi tamo vode" - kineska

Ad plastik na day-high [smiley1]

Još ako ovih 113 komada na kupnji preko 250 izdrži dulje od pola sata, rekao bih da je iskrcavanje konačno završeno, sa koje god strane dolazilo.

Prodaja dosta šupljikava trenutno.
[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ima još podaosta na kupnji na INgri, ako prodavatelj hoče još jednom lupiti evo mu..[smiley1]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Na BRST je ciijelo vrijeme vidljivo zadržavanje cijene po svaku cijenu… Tako imamo na ASK-u 2 kom na 310…

Valjda da ne bi završio u blokadi prije vremena…[smiley16]

Na pomolu je nova energetsko-industrijska revolucija....

Žitnjak malo po kupnji malo po prodaji. skupio se fini promet, s obzirom na promet, visok rast mlinara i sve priče koje se vrte, ZTNJ izgleda kao dobar kandidat za jači rast. +ATH koji je bio puno iznad ovih razina.

ADPL jako zanimljiv. Niže valjda ne ide.

New Report

Close