to je u redu, al’ kad ih ne pokreću dobre vijesti barem ih pokreće “višak” kapitala
Tko će održati potporu na kupnji nakon što se višak kapitala uloži? Bojim se nitko.
Nadam se da griješim.
JDOS čista tragikomedija
slatka:
”
to je u redu, al’ kad ih ne pokreću dobre vijesti barem ih pokreće “višak” kapitala
”
Tko će održati potporu na kupnji nakon što se višak kapitala uloži? Bojim se nitko.
Nadam se da griješim.
Ne trebaš se bojati. Održati će je nas par likvidnih optimista.[smiley2] Što cijene više padaju ja sam veći optimist ( za razliku od većine )
slatka: ” to je u redu, al’ kad ih ne pokreću dobre vijesti barem ih pokreće “višak” kapitala ” Tko će održati potporu na kupnji nakon što se višak kapitala uloži? Bojim se nitko. Nadam se da griješim.
Ne kužim što radiš onda na našem tržištu. Pa naše tržište je većim dijelom raslo na temelju zakona ponude i potražnje. Ovaj priljev od Magme je kap u moru love koja je upucana na burzu.
slatka:
”
”
Nadam se da griješim.
Onda ideme vu korekciju. Mislim ak se to zgodi?[smiley7]
Na Ingri novih šest komada po 43 soma. Osim toga kad to prođe doći vjerovatno novih deset ili dvadeset.
E sad je već živa opasnost na ADPL, lagano se vidi rupica , sitni nalozići na prodaji do 259.[smiley2]
Magma sve lošije stoji ( da sam na mjestu onih koji su je kupili na Ipo-u ja bih to oštro rezao i ušao u nešto drugo ). Nije dobro zanemariti upozorenja o precijenjenosti. A i odnos kupnja-prodaja je sve nepovoljniji.
JDOS čista tragikomedija
zna li netko kada će JDOS biti uvršten u JDD, i kada će izaći kakav FI…..
E sad, je već živa opasnost na ADPL, lagano se vidi rupica , sitni nalozići na prodaji do 259.[smiley2]
Mislite li da se neće pojaviti neko strašilo,pa ponovo nizbrdo!![smiley8]