Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

to je u redu, al’ kad ih ne pokreću dobre vijesti barem ih pokreće “višak” kapitala

Tko će održati potporu na kupnji nakon što se višak kapitala uloži? Bojim se nitko.

Nadam se da griješim.

No respect

JDOS čista tragikomedija

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

slatka:

to je u redu, al’ kad ih ne pokreću dobre vijesti barem ih pokreće “višak” kapitala

Tko će održati potporu na kupnji nakon što se višak kapitala uloži? Bojim se nitko.

Nadam se da griješim.

Ne trebaš se bojati. Održati će je nas par likvidnih optimista.[smiley2] Što cijene više padaju ja sam veći optimist ( za razliku od većine )

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

slatka: ” to je u redu, al’ kad ih ne pokreću dobre vijesti barem ih pokreće “višak” kapitala ” Tko će održati potporu na kupnji nakon što se višak kapitala uloži? Bojim se nitko. Nadam se da griješim.

Ne kužim što radiš onda na našem tržištu. Pa naše tržište je većim dijelom raslo na temelju zakona ponude i potražnje. Ovaj priljev od Magme je kap u moru love koja je upucana na burzu.

I love the Smell of Profits in the Morning

slatka:

Nadam se da griješim.

Onda ideme vu korekciju. Mislim ak se to zgodi?[smiley7]

Tak je to kak je, nema više Ingre po 43 000, barem za sada.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Na Ingri novih šest komada po 43 soma. Osim toga kad to prođe doći vjerovatno novih deset ili dvadeset.

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

Novih 10 na prodaji na Ingri, skinuto 4 , ostalo 6.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

E sad je već živa opasnost na ADPL, lagano se vidi rupica , sitni nalozići na prodaji do 259.[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Magma sve lošije stoji ( da sam na mjestu onih koji su je kupili na Ipo-u ja bih to oštro rezao i ušao u nešto drugo ). Nije dobro zanemariti upozorenja o precijenjenosti. A i odnos kupnja-prodaja je sve nepovoljniji.

JDOS čista tragikomedija

zna li netko kada će JDOS biti uvršten u JDD, i kada će izaći kakav FI…..

E sad, je već živa opasnost na ADPL, lagano se vidi rupica , sitni nalozići na prodaji do 259.[smiley2]

Mislite li da se neće pojaviti neko strašilo,pa ponovo nizbrdo!![smiley8]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

New Report

Close