Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A što je tu novo i neočekivano? Sve je to već uračunato u cijenu. A ovi koji prodaju teško da će se više vratiti po istim cijenama. Naročito na domaćoj burzi. Evropa će se napokon riješiti ovisnosti o ruskom plinu, a Putina će njegovi smaknuti kao i ruskog cara u prošlosti. Ima više neprijatelja u svojoj zemlji nego po svijetu.

Neki lik jutros proda Atlantsku plovidbu po 370 i misli kako će kupiti kasnije jeftinije 🙂 Dobro je da se riješimo takvih ulagača, samo tucite po bidu, bit će vas sve manje danas

Dax minus 3,3 Futuresi u Usa minus 1,8 a Crobi minus 6,5. Za smijati se ili plakati.🙄

A Putinko si je nakon ovoga podigao novi “Berlinski zid”. Izolirat će ga svi redom da više neće vidjeti ni sunca ni mjeseca. A kad ruskim oligarsima širom svijeta blokiraju imovinu ima da ga oni sami smaknu od jada.

Bogomdana prilika za šoping danas, u jednom trenutku imali smo pad preko -7%. Tko je bio pametan i čekao s kešom, danas je omastio brk 😎👍

Ignore: KressoM, delux

avax10, 24.02.2022. u 10:37

Bogomdana prilika za šoping danas, u jednom trenutku imali smo pad preko -7%. Tko je bio pametan i čekao s kešom, danas je omastio brk 😎👍

Mozda je iskoristio “priliku da upadne u nepriliku”.Trajat ce ovo nazalost.

Ma rat će biti gotov za 5-7 dana, Ukrajina se nažalost nema šanse oduprijeti jer ih je zapad ostavio na cjedilu i gleda sa strane.

p.s. promet je već 20 milijuna kuna, mnogi koriste paniku i naveliko kupuju dionice u ovom padu.

avax10, 24.02.2022. u 12:13

Ma rat će biti gotov za 5-7 dana, Ukrajina se nažalost nema šanse oduprijeti jer ih je zapad ostavio na cjedilu i gleda sa strane.

p.s. promet je već 20 milijuna kuna, mnogi koriste paniku i naveliko kupuju dionice u ovom padu.

Samo Vi kupujte “padajuce nozeve”.Mislim da je to jako opasno.Nijedan veci rat nije zavrsio za 5-7 dana pa nece ni ovaj,po meni.Da se zapad – NATO umijesa,imali bi svjetski rat.Valjda ste toga svijesni?Ukrajinci se sami trebaju boriti za svoju drzavu.

bisakovi, 24.02.2022. u 14:09

Samo Vi kupujte “padajuce nozeve”.Mislim da je to jako opasno.Nijedan veci rat nije zavrsio za 5-7 dana pa nece ni ovaj,po meni.Da se zapad – NATO umijesa,imali bi svjetski rat.Valjda ste toga svijesni?Ukrajinci se sami trebaju boriti za svoju drzavu.

Da se NATO umiješa vratili bi se u kameno doba jer bi počeli letjeti nuklearni projektili. Zato se zapad neće umiješati, a putin neće ići s borbama van granica Ukrajine. Gro sukoba odigrat će se idućih par dana pa će biti sporadičnih sukoba pa nekakvo primirje i pregovori. Dugi rat ne odgovara niti rusima jer bi ih financijski uništio, a ovi padovi tržišta morali su se dogoditi iz bilo kojeg razloga jer su burze bile na povijesnim vrhuncima i trebalo je hlađenje da bi dionice opet bile povoljne za kupnju. Da nije ovaj rat, našli bi nešto drugo.

SVJETSKA TRŽIŠTA: Wall Street porastao nakon novih sankcija Rusiji

https://www.glasistre.hr/gospodarstvo/svjetska-trzista-all-street-porastao-nakon-novih-sankcija-rusiji-779201

kolega eto-mene mislim da oni nisu još percipirali kompletnu situaciju,pa mi smo pali skoro 7%,oni bi nas mogli danas popratiti,mislim da onaj tko u kešu nije lice mu se ne smije..

I Chuck Norris vozi Dajca!! Tko vozi Dajca ima krupna jajca!! Nebojše=Ne boj se ! Ne valja li ga,ne valja, dok ne kroči Nebojse!

iskusni su jučerašnji dan dočekali s cashom na računima i nakrcali se jeftinih dionica, a neiskusni su im jučer u panici prodavali te iste dionice. svaka škola se plaća

New Report

Close