Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koliko se sjećam, ovaj mjesec bila je samo jedna blokada, i to u minus. Hoteli Podgora. Hoćemo li ju danas vidjeti? Miriši li gdje na blok?

Eto mi blokade.

No respect

Mišljenja:

Rastu li pojedine dionice danas zbog novca izašla iz Magme?

No respect

Mišljenja: Rastu li pojedine dionice danas zbog novca izašla iz Magme?

Pa ako je na djelu zakon ponude i potražnje, onda da.

I love the Smell of Profits in the Morning

gube se očito živci na adpl…. netko uzeo na 250 kn 375 komada….
I evo dok pišem… još 100….

Scio me nihil scire

SLK:

Mišljenja: Rastu li pojedine dionice danas zbog novca izašla iz Magme?

Pa ako je na djelu zakon ponude i potražnje, onda da.

Onda mi se to ne sviđa.

No respect

fazan: ” SLK: ” Mišljenja: Rastu li pojedine dionice danas zbog novca izašla iz Magme? ” Pa ako je na djelu zakon ponude i potražnje, onda da. ” Onda mi se to ne sviđa.

Eto javit ću ja Robertu da zatvori burzu. [smiley2]

Logična stvar da ulagači koji su sudjelovali u IPO.ou Magme nakon kapitalizacije dobiti od 50 i nešto posto ulože oplođeni kapital u one dionice za koje misle da su kvalitetne a podcijenjene.

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

Logična stvar da ulagači koji su sudjelovali u IPO.ou Magme nakon kapitalizacije dobiti od 50 i nešto posto ulože oplođeni kapital u one dionice za koje misle da su kvalitetne a podcijenjene.

po meni je to dobro došlo….

nightrider: ” Logična stvar da ulagači koji su sudjelovali u IPO.ou Magme nakon kapitalizacije dobiti od 50 i nešto posto ulože oplođeni kapital u one dionice za koje misle da su kvalitetne a podcijenjene. ” po meni je to dobro došlo….

Je dobro je došlo, SLK je htio reći da mu se ne sviđa zato što dionice rastu zbog priljeva kapitala, a ne zbog dobrih vijesti. To je logično razmišljanje.

SLK je htio reći da mu se ne sviđa zato što dionice rastu zbog priljeva kapitala

…..priljev kapitala je i kad fondovi ulaze…..meni se osobno to najviše sviđa…hehe….

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

slatka: ”
nightrider: ” Logična stvar da ulagači koji su sudjelovali u IPO.ou Magme nakon kapitalizacije dobiti od 50 i nešto posto ulože oplođeni kapital u one dionice za koje misle da su kvalitetne a podcijenjene. ” po meni je to dobro došlo….
“Je dobro je došlo, SLK je htio reći da mu se ne sviđa zato što dionice rastu zbog priljeva kapitala, a ne zbog dobrih vijesti. To je logično razmišljanje.

to je u redu, al’ kad ih ne pokreću dobre vijesti barem ih pokreće “višak” kapitala

slatka:

Je dobro je došlo, SLK je htio reći da mu se ne sviđa zato što dionice rastu zbog priljeva kapitala, a ne zbog dobrih vijesti. To je logično razmišljanje.

Ne znam baš. Sve dobre vijesti su već ukalkulirane u cijene.

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

New Report

Close