Koliko se sjećam, ovaj mjesec bila je samo jedna blokada, i to u minus. Hoteli Podgora. Hoćemo li ju danas vidjeti? Miriši li gdje na blok?
Eto mi blokade.
Mišljenja: Rastu li pojedine dionice danas zbog novca izašla iz Magme?
Pa ako je na djelu zakon ponude i potražnje, onda da.
gube se očito živci na adpl…. netko uzeo na 250 kn 375 komada….
I evo dok pišem… još 100….
SLK:
”
Mišljenja: Rastu li pojedine dionice danas zbog novca izašla iz Magme?
”
Pa ako je na djelu zakon ponude i potražnje, onda da.
Onda mi se to ne sviđa.
Logična stvar da ulagači koji su sudjelovali u IPO.ou Magme nakon kapitalizacije dobiti od 50 i nešto posto ulože oplođeni kapital u one dionice za koje misle da su kvalitetne a podcijenjene.
Logična stvar da ulagači koji su sudjelovali u IPO.ou Magme nakon kapitalizacije dobiti od 50 i nešto posto ulože oplođeni kapital u one dionice za koje misle da su kvalitetne a podcijenjene.
po meni je to dobro došlo….
nightrider: ” Logična stvar da ulagači koji su sudjelovali u IPO.ou Magme nakon kapitalizacije dobiti od 50 i nešto posto ulože oplođeni kapital u one dionice za koje misle da su kvalitetne a podcijenjene. ” po meni je to dobro došlo….
Je dobro je došlo, SLK je htio reći da mu se ne sviđa zato što dionice rastu zbog priljeva kapitala, a ne zbog dobrih vijesti. To je logično razmišljanje.
SLK je htio reći da mu se ne sviđa zato što dionice rastu zbog priljeva kapitala
…..priljev kapitala je i kad fondovi ulaze…..meni se osobno to najviše sviđa…hehe….
slatka: ”
nightrider: ” Logična stvar da ulagači koji su sudjelovali u IPO.ou Magme nakon kapitalizacije dobiti od 50 i nešto posto ulože oplođeni kapital u one dionice za koje misle da su kvalitetne a podcijenjene. ” po meni je to dobro došlo….
“Je dobro je došlo, SLK je htio reći da mu se ne sviđa zato što dionice rastu zbog priljeva kapitala, a ne zbog dobrih vijesti. To je logično razmišljanje.
to je u redu, al’ kad ih ne pokreću dobre vijesti barem ih pokreće “višak” kapitala
slatka:
”
”
Je dobro je došlo, SLK je htio reći da mu se ne sviđa zato što dionice rastu zbog priljeva kapitala, a ne zbog dobrih vijesti. To je logično razmišljanje.
Ne znam baš. Sve dobre vijesti su već ukalkulirane u cijene.