Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koliko se sjećam, ovaj mjesec bila je samo jedna blokada, i to u minus. Hoteli Podgora. Hoćemo li ju danas vidjeti? Miriši li gdje na blok?

No respect

Koliko se sjećam, ovaj mjesec bila je samo jedna blokada, i to u minus. Hoteli Podgora. Hoćemo li ju danas vidjeti? Miriši li gdje na blok?

Nešto se na Đuri komeša. Iako poznavajući vlasničku strukturu, teško!

I love the Smell of Profits in the Morning

Jesu oni na Mostichu u redovni promet ubrojali i obveznice, kad je promet preko 20 milijuna!?

RHMF-O-15CA protrgovano 11 milijuna

No respect

e jesu ti mali baš smiješni,,sad ih mebu preveč rasla magma,, ostali su već otišli i vratili se , a sad lijepo nek čuče i šute u magmi i čekaju godišnje izvješće,

jer očito je da su neki zamislii da će na brzinu zaradit,, prek noći….pa ni deca se ne delaju prek noći samo tak….naravno ima iznimaka

Prodaja opet izmiće na Ingri, kupnja trenutno jača na ovim razinam, mislim da idemo laganini gore.
Intelektualno![smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Amerika napravila najveći skok u plus ove godine a Europa u debelom plusu danas

Vaš link

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

rekao si sam da Amerika nema veze s nama, zašto to onda uspoređuješ

polakomili se za magmom pa prodavali sve likvidno

VIRO-R-A -3,70
HDEL-R-A -3,65
RIVP-R-A -3,55
KOEI-R-A -3,25
DLKV-R-A -3,20
TNPL-R-A -2,40
LVCV-R-A -2,34
DIOK-R-A -2,17
IGH-R-A -2,11
ADRS-R-A -1,99
PODR-R-A -1,76
ARNT-R-A -1,74
ADPL-R-A -1,60

kao što sam jučer iskomentirao,,,evo počeli su se pokazivat plusići na ovim dionica, polako ali sigurno gore,,,

rekao si sam da Amerika nema veze s nama, zašto to onda uspoređuješ

kolega ententinis…..samo tako nastavite, nedajte se smesti ovakvim komentarima…..
super je da vidimo jel se u svijetu crveni ili zeleni, možda neko ulaže i tamo…..

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Zanimljiva situacija trenutno na kodt… kodt-p-a 5250 kn, kodt-r-a 5100 kn….povlaštena skuplja od redovne, kodt-r-a trenutno best buy tj. zicer……

kolega bond na ovoj dionici ne treba nikakvih drukerskih postova…. ona jednostavno vrijedi i to je to….uživajte.

Scio me nihil scire

KODT-P-A…. blokada
KODT-R-A… vrlo smo blizu……[smiley2]

Scio me nihil scire

KODT-P-A…. blokada
KODT-R-A… vrlo smo blizu……

…a ono što me najviše raduje da je u trenutku blokade kodt-p-a još uvijek skuplja od kodt-r-a…

kodt-r-a 5468 kn
kodt-p-a 5500 kn blokada!

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

New Report

Close