Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Slažem se sa kolegom u svakom pogledu.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

nakon KOEI evo hypa i na jadroplovu – pa ko voli – ima po nižim cijenama.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Nevjerojatno! imam dojam da ne moraju prodati taj poslovni da bi vas sve frknuli van sa foruma, ovak moraju gledati neke pametnije stvari, a ne paziti na forum!
Sramota…odite na Zrče pa se napucavajte[smiley5]

Koji ti je bog danas?

No respect

Nema u Rovinju nista vise za male pare a ma bas nista pa ni kavica,kad udjemo u eu otici ce maksimalno jos 10% .Procitao neke kjnige koje si mi preporucio.hvala Odo vidjet jel ima jos koja jeftina od INGR .,.pozdrav svim forumasima dobra srca… Nadam se da medju njima nisu LJUBO I ZOKI, [smiley7] HA HA[smiley7]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

netko je potopio JDPL sa 100k kn???
[smiley7]

a na ATPLu kupio Alien onim velikim nalogom – a rekao da ga je maknuo.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

a na ATPLu kupio Alien onim velikim nalogom – a rekao da ga je maknuo.

On otišao na godišnji, i ostavio nalog?

No respect

Hypo ide van iz svega. Ne nasi vec jedan strani fond. Idu brzo van prije preuzimanja od Bavaraca

Hypo ne ide van baš iz svega, na jednoj mojoj uzdanici su uplovili nedavno u top 10 i sada nakon po meni odličnog izvješća dokupljuju dnevno sa sitnim nalozima (neprimjetno)

da pomognem radi se o prvoj kotaciji, a i Vi ste kolega Blueman ocijenili izvješće pozitivno [smiley2]

Heaven or Las Vegas

TSHC zanimljiv promet

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

blueman: ” Hypo ide van iz svega. Ne nasi vec jedan strani fond. Idu brzo van prije preuzimanja od Bavaraca ” Hypo ne ide van baš iz svega, na jednoj mojoj uzdanici su uplovili nedavno u top 10 i sada nakon po meni odličnog izvješća dokupljuju dnevno sa sitnim nalozima (neprimjetno) da pomognem radi se o prvoj kotaciji, a i Vi ste kolega Blueman ocijenili izvješće pozitivno [smiley2]

ISTT???

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Kupuju i LKRI !? po sitno skoro svaki dan ??

Kupuju i LKRI !? po sitno skoro svaki dan ??

OT:
…Skoro jučer, skoro danas…

New Report

Close