nakon KOEI evo hypa i na jadroplovu – pa ko voli – ima po nižim cijenama.
Nevjerojatno! imam dojam da ne moraju prodati taj poslovni da bi vas sve frknuli van sa foruma, ovak moraju gledati neke pametnije stvari, a ne paziti na forum!
Sramota…odite na Zrče pa se napucavajte[smiley5]
Koji ti je bog danas?
Nema u Rovinju nista vise za male pare a ma bas nista pa ni kavica,kad udjemo u eu otici ce maksimalno jos 10% .Procitao neke kjnige koje si mi preporucio.hvala Odo vidjet jel ima jos koja jeftina od INGR .,.pozdrav svim forumasima dobra srca… Nadam se da medju njima nisu LJUBO I ZOKI, [smiley7] HA HA[smiley7]
a na ATPLu kupio Alien onim velikim nalogom – a rekao da ga je maknuo.
a na ATPLu kupio Alien onim velikim nalogom – a rekao da ga je maknuo.
On otišao na godišnji, i ostavio nalog?
Hypo ide van iz svega. Ne nasi vec jedan strani fond. Idu brzo van prije preuzimanja od Bavaraca
Hypo ne ide van baš iz svega, na jednoj mojoj uzdanici su uplovili nedavno u top 10 i sada nakon po meni odličnog izvješća dokupljuju dnevno sa sitnim nalozima (neprimjetno)
da pomognem radi se o prvoj kotaciji, a i Vi ste kolega Blueman ocijenili izvješće pozitivno [smiley2]
TSHC zanimljiv promet
blueman: ” Hypo ide van iz svega. Ne nasi vec jedan strani fond. Idu brzo van prije preuzimanja od Bavaraca ” Hypo ne ide van baš iz svega, na jednoj mojoj uzdanici su uplovili nedavno u top 10 i sada nakon po meni odličnog izvješća dokupljuju dnevno sa sitnim nalozima (neprimjetno) da pomognem radi se o prvoj kotaciji, a i Vi ste kolega Blueman ocijenili izvješće pozitivno [smiley2]
ISTT???
Kupuju i LKRI !? po sitno skoro svaki dan ??
OT:
…Skoro jučer, skoro danas…