Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma bila je na nuli kad sam gledao, OK.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Neke rosade na ATPL na 2.300. 8.4 mil kn prometa.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Obratite pažnju na ovu grafiku i na zadnju transakciju na ATPL !!! [smiley9][smiley2] P.S. U međuvremenu 8,4 milijuna prometa!!!

Pa znaju doci neki likovi za IT (ti su mi najjaci)..

Da. Mora par ljudi doc provjerit kakve passworde imaju zaposlenici. Ako nemas kombinaciju brojki i slova bit ce problema….

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Na KORFu se šamara s obje strane.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Evo danas malo prometa i na GIPK-u, već smo pomalo zaboravili ovu dionicu, protrgovana 5 komada preko 13 tisuća kuna prometa! Gdje nam je tema GIPK , pala u zaborav nešto?
Tko je izgubio, tko je zaradio ( mislim nitko ) , tko se navuko , tko je navlačio.
Gdje je bila kud je nestala.
Tisuću zašto niti jedan zato.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Mislim da se dio novca od Magme već pretače u nove dionice. Bez Magme, redovni promet je preko 61 milijun, što je iznad prosjeka proteklih dana.

No respect

Mislim da se dio novca od Magme već pretače u nove dionice. Bez Magme, redovni promet je preko 61 milijun, što je iznad prosjeka proteklih dana.

Mislite li kolega da će se i u GIPK sliti nešto?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Evo danas malo prometa i na GIPK-u, već smo pomalo zaboravili ovu dionicu, protrgovana 5 komada preko 13 tisuća kuna prometa! Gdje nam je tema GIPK , pala u zaborav nešto? Tko je izgubio, tko je zaradio ( mislim nitko ) , tko se navuko , tko je navlačio. Gdje je bila kud je nestala. Tisuću zašto niti jedan zato.

Koliko mi se čini tamo je glavni druker bio crvenokožac. Nestade njega, nestade i GIPKA. A bome i BLJE je na klimavim nogama.

I love the Smell of Profits in the Morning

plavi: ” Evo danas malo prometa i na GIPK-u, već smo pomalo zaboravili ovu dionicu, protrgovana 5 komada preko 13 tisuća kuna prometa! Gdje nam je tema GIPK , pala u zaborav nešto? Tko je izgubio, tko je zaradio ( mislim nitko ) , tko se navuko , tko je navlačio. Gdje je bila kud je nestala. Tisuću zašto niti jedan zato. ” Koliko mi se čini tamo je glavni druker bio crvenokožac. Nestade njega, nestade i GIPKA. A bome i BLJE je na klimavim nogama.

Kako kolega stoji NACE, jel tamo nešto bolje?
Bila je preko 5 000 u vrijeme kada je tema bila pri vrhu svaki dan na forumu, danas nema prometa , ne vidim po koliko se trži uopće?
Gdje je bila kud je nestala?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ode ELKA-R-A u povijest, novi ticker EIG-R-A

fazan: ” plavi: ” Evo danas malo prometa i na GIPK-u, već smo pomalo zaboravili ovu dionicu, protrgovana 5 komada preko 13 tisuća kuna prometa! Gdje nam je tema GIPK , pala u zaborav nešto? Tko je izgubio, tko je zaradio ( mislim nitko ) , tko se navuko , tko je navlačio. Gdje je bila kud je nestala. Tisuću zašto niti jedan zato. ” Koliko mi se čini tamo je glavni druker bio crvenokožac. Nestade njega, nestade i GIPKA. A bome i BLJE je na klimavim nogama. ” Kako kolega stoji NACE, jel tamo nešto bolje? Bila je preko 5 000 u vrijeme kada je tema bila pri vrhu svaki dan, danas nema prometa , ne vidim po koliko se trži uopće? Gdje je bila kud je nestala?

NACE što? [smiley2][smiley2]

I love the Smell of Profits in the Morning

New Report

Close