Kenone, na piramidu navlacis.
Nedam ti pare, takvi su me vec par puta htjeli preveslati.
Ali ako sam ja prvi do tebe u piramidi, mozemo se dogovoriti.
Kolika ti je sirina klupe tj. koliko stepenica cemo nisko to prebacivati??
Prije svega, iako govorimo o olovci ne bi smjeli o zadnjem pricati u jednini. Naime, u jednom trenu bi napravili stock split.
Ovo daje jednu skroz novu dimenziju experimentu. Sa beskonačno puno stock splitova cijena nikad nebi otišla previsoko. Samo treba širit bazu investitora
[smiley2] Jednog dana bi svi bili vlasnici dijela jedne iste kemijske. Svi bi bili braća po olovci.
Elvar: ” ja se vratio s godišnjeg i nije mi padalo na pamet ni čitati knjigu o investiranju niti pratiti burze.. ” Pozdrav kolega, sretan povratak.
biti će sretan kada ne budem više morao ovisiti o razvoju situacije na burzi [smiley6]
nego vidim da ulažeš i u nekretnine, imam jednu to je za tebe pišljivih 7k € za građevisnku 500čhv kod Oroslavja… ajde pomagaj, kupi za siću i čekaj tunel a meni treba lova a ne prodaje mi se za niže (isto kao i tnsa i ostalo) [smiley2]
smo se dogovorili? još dam i jednu bocu kupinovog vina uz to (čista kupina)
ako sam ja prvi do tebe u piramidi, mozemo se dogovoriti.
Sve možemo dogovorit. Ako dobro navlačiš
blueman: ” ako sam ja prvi do tebe u piramidi, mozemo se dogovoriti. ” Sve možemo dogovorit. Ako dobro navlačiš
E da…. treba i svaki dan postati u “Sto smo danas trzili”: “Dokupio/la OLVK-R-A”.
Zatuklo KOEI dobro. Hypo AG ponovo jase?
nego vidim da ulažeš i u nekretnine, imam jednu to je za tebe pišljivih 7k € za građevisnku 500čhv kod Oroslavja… ajde pomagaj, kupi za siću i čekaj tunel a meni treba lova a ne prodaje mi se za niže (isto kao i tnsa i ostalo) [smiley2]
smo se dogovorili? još dam i jednu bocu kupinovog vina uz to (čista kupina)
Pa jel’ dotle došlo, kolega, ebemu?
Što se tiče nekretnine: slab sam ja špekulant (tunel ili ne, kad…). Cijena je vjerojatno povoljna i da nema tunela, i nije neka lova u pitanju, ali što bih ja s tim? Investicija je neizvjesna, a ne planiram tamo zidat.
Moj je put nekretnina na moru, ako je dobro pozicionirana. Istina, imam samo dvije, ali meni i više nego dosta. Kad uđemo u EU, oderat ću nekog žabara do kosti za apartman u Rovinju.
Hypo ide van iz svega. Ne nasi vec jedan strani fond.
Idu brzo van prije preuzimanja od Bavaraca
Hypo ide van iz svega. Ne nasi vec jedan strani fond. Idu brzo van prije preuzimanja od Bavaraca
Nije li to već poznato? Jel’ bježe i iz RIZO? Koliko se sjećam, tamo su bili nadokupljivali!
Hypo ide van iz svega. Ne nasi vec jedan strani fond.
Idu brzo van prije preuzimanja od Bavaraca
Onaj AG?
Pa jel’ dotle došlo, kolega, ebemu? Što se tiče nekretnine: slab sam ja špekulant (tunel ili ne, kad…).
došlo je , došlo [smiley4]
Cijena je vjerojatno povoljna i da nema tunela, i nije neka lova u pitanju, ali što bih ja s tim?
prodaj nekom skuplje za godinu, dvije…
Moj je put nekretnina na moru, ako je dobro pozicionirana. Istina, imam samo dvije, ali meni i više nego dosta. Kad uđemo u EU, oderat ću nekog žabara do kosti za apartman u Rovinju.
pa onda se možemo udružiti… ima par povećih (za mene malo nedostupnijih) zemljišta koja možemo iskoristiti za puno apartmana i puno deranja za par godina…
inače, popio sam Guiness u Temple Baru (mislim da je Blueman tražio to) i to je jedino što bi slijedeći put radio u Dublinu (možda jedino lovio povoljno nekretnine prije 10 godina)…