Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mislim da je kolega itekako siguran u to što priča.
Također, forum bi trebao biti mjesto za razmjenu mišljenja, a ne za ušutkavanje i omalovažavanje onih koji imaju što za reći.
A od nekih se ovdje, na svu sreću, može i štošta naučiti…

"Ako ne znate kuda idete, svi vas putevi tamo vode" - kineska

” Fale ti logaritmi. S tim da moras sve staviti pod treci korijen. Komentari trgovanja; a nista Magma.. Necu vise o tome pametni ljudi su mi rekli da gluposti pisem i da burza i dionice i ekonomija i financije i M&A nije matematika vec strast. Cijeniti ce se znanje kada bude rast 10-20% godisnje. Do tada, zaduzite, prodajte kucu i kupite bilo sto (osim ADRS) i super ce vam biti… Vec nekoliko mjeseci imam u potpisu IRRATIONAL EXUBERANCE. Magma je super primjer, procitajte si knjigu, nauciti cete nesto..

Nitko ti nije rekao da si glup.
Jedino nisi jedini koji na ovom forumu ima i M.A. i MBA.

La vita e bella!

Problem je što neki misle da kupuju neke iracionalne tickere na ekranu a ne udjele u društvima. Idemo stavit moju kemijsku olovku da se njom trguje na burzi, ne vrijedi više od 10 kuna al bi se sigurno našli neki “investitori” koji bi rekli da realna cijena nije bitna. Oni bi ju kupili na 30 kn i govorili mora ić gore – samo zato jer je tek izašla na burzu. Onda naleti još veći naivac pa kupi po 40kn. Pa onda PACO uleti i da 50 kn. Paco i taj drugi zarade po 10 kn i svima super osim onom zadnjem….. ma odlično

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

blueman:

” Fale ti logaritmi. S tim da moras sve staviti pod treci korijen. Komentari trgovanja; a nista Magma.. Necu vise o tome pametni ljudi su mi rekli da gluposti pisem i da burza i dionice i ekonomija i financije i M&A nije matematika vec strast. Cijeniti ce se znanje kada bude rast 10-20% godisnje. Do tada, zaduzite, prodajte kucu i kupite bilo sto (osim ADRS) i super ce vam biti… Vec nekoliko mjeseci imam u potpisu IRRATIONAL EXUBERANCE. Magma je super primjer, procitajte si knjigu, nauciti cete nesto..

Nitko ti nije rekao da si glup.
Jedino nisi jedini koji na ovom forumu ima i M.A. i MBA.

ja nemam mba al znam tipa (cak i vise njih) koji ga imaju
[smiley2]
nauhani prickovi (ne kazem da je itko ovdje takav).. 3 put sam pametniji od njih svih skupa..
razlika izmedju mene i njih je da su imali 20 000 eura da im netko plati 2 godine slikanja po kavicama oko goethe instituta..

a ja svoje pare na cro-burzu.. pa bumo vidli ko bu dalje dogural[smiley1]

p.s. nemam magmu[smiley2] nisam ju ni imao[smiley10]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Problem je što neki misle da kupuju neke iracionalne tickere na ekranu a ne udjele u društvima. Idemo stavit moju kemijsku olovku da se njom trguje na burzi, ne vrijedi više od 10 kuna al bi se sigurno našli neki “investitori” koji bi rekli da realna cijena nije bitna. Oni bi ju kupili na 30 kn i govorili mora ić gore – samo zato jer je tek izašla na burzu. Onda naleti još veći naivac pa kupi po 40kn. Pa onda PACO uleti i da 50 kn. Paco i taj drugi zarade po 10 kn i svima super osim onom zadnjem….. ma odlično

Nego reci ti meni, tko je taj zadnji? (naravno ne govorimo ovdje o stečaju, nego o dugoročnom trgovanju na burzi)

I love the Smell of Profits in the Morning

Neki nam stvarno sole pamet….a tek sam se vratio sa mora…[smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

A da su algoritmi važni prosvjetri bi vozili Mercedese…. No , hvala na preporuci, uzet ću knjigu… baš sam na godišnjem.

ja se vratio s godišnjeg i nije mi padalo na pamet ni čitati knjigu o investiranju niti pratiti burze.. sva sreća da nisam pratio – ovo je katastrofa (za mene) – u svemu sam pogriješio, ništa ama baš ništa nisam pogodio…

Ako i HT pogriješim onda stvarno bolje da odselim odmah u Srbiju – to su tržišta za mene [smiley2]

nema mi druge nego se zae..ti

pa zavisi kakvu kemijsku imas.. ak si ne mozes priustiti neku za vise od 10 kuna mislim da to ne govori jako dobro o tebi[smiley2]

sega, kolega..[smiley2]

nego kak se zove lik koji je to izumio? ponci ili tako nesto..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

E da si ti uistinu Conan O´B ja bih za tvoju olovku dao 100 kn. [smiley1]

La vita e bella!

Conan O’B:

pa o tome ja pricam.. trebate se vise cijenit kolega conan[smiley1]

Ima ih i ovdje koji su kupovali JDOS po preko 11000 a sada sute… Treba naci negdje clanak o zadnjem vecem slomu burze i o sudbini malih ljudi koji su pomislili da i amateri od burze mogu zivjeti. Mislim da je zadnji veci slom bio u Egiptu.

ANASTASIA JE OTISLA!

A ja bi je shortala.

ANASTASIA JE OTISLA!

New Report

Close