ovo kaj se danas dogodilo s magmom ima samo kod nas i kod…ma toga nigdje nema,,,,dobra uvretira za ostale ipo-e,, ne mogu vjerovat zaradit 50%u 3 minute..
ima i u kini…
nije u tri minute već u mjesec dana, ne gleda se od danas
To je istina.
POzitivna vijest ove MAGME jest da se povecava broj investitora i dodaje se likvidnost trzistu.
POzitivna vijest ove MAGME jest da se povecava broj investitora i dodaje se likvidnost trzistu.
Slažem se. Negativna vijest je da izgleda da i dalje 90% investitora nema pojma šta kupuje
..
blueman: ” POzitivna vijest ove MAGME jest da se povecava broj investitora i dodaje se likvidnost trzistu. ” Slažem se. Negativna vijest je da izgleda da i dalje 90% investitora nema pojma šta kupuje
..Kao da je to bitno…efekt krda..Možeš si misliti kolko će ih sad ući u HT. Sad se stvarno bojim da će biti rezanja zbog prevelike potražnje….trebat će tražiti daleke rodjake i prijatelje..he..he.he
dalje 90% investitora nema pojma šta kupuje
Ovaj postotak je dobiven:
a) znanstvenoistraživačkim radom
b) šacometrijom
c) iskustvenom metodom
d) laprdanjem
e) ništa od navedenoga
????
Volio bih prodati MGMA,već sat-dva(40 posto je dovoljno), ali kod FIME je očito pad sistema.. ima li još tko sličnih problema?
Conan O’B: ” dalje 90% investitora nema pojma šta kupuje ” Ovaj postotak je dobiven: a) znanstvenoistraživačkim radom b) šacometrijom c) iskustvenom metodom d) laprdanjem e) ništa od navedenoga ????
Uvaženi kolega fazan…….i ostali…..z vlastitoga životnoga iskustva, koje nije malo, a ne namjeravam ga ovdje iznositi jer mi se jednostavno ne da……iz gore navedene vaših varijabli dade se izvesti vrlo jednostavna formula…….
y = a+b+c+d+e(x+1)
Napominje se da je ova formula primjenjiva na gotovo svim životnim područjima a posebice u politici, burzi i medicini čiji se ukupni zbir i umnožak za faktor(x+1) mora pomnožiti sa koeficijentom Q,….
Pozdrav im ugodan dan.
fazan: ” Conan O’B: ” dalje 90% investitora nema pojma šta kupuje ” Ovaj postotak je dobiven: a) znanstvenoistraživačkim radom b) šacometrijom c) iskustvenom metodom d) laprdanjem e) ništa od navedenoga ???? ” Uvaženi kolega fazan…….i ostali…..z vlastitoga životnoga iskustva, koje nije malo, a ne namjeravam ga ovdje iznositi jer mi se jednostavno ne da……iz gore navedene vaših varijabli dade se izvesti vrlo jednostavna formula……. y = a+b+c+d+e(x+1) Napominje se da je ova formula primjenjiva na gotovo svim životnim područjima a posebice u politici, burzi i medicini čiji se ukupni zbir i umnožak za faktor(x+1) mora pomnožiti sa koeficijentom Q,…. Pozdrav im ugodan dan.
Fale ti logaritmi.
S tim da moras sve staviti pod treci korijen.
Komentari trgovanja; a nista Magma.. Necu vise o tome pametni ljudi su mi rekli da gluposti pisem i da burza i dionice i ekonomija i financije i M&A nije matematika vec strast.
Cijeniti ce se znanje kada bude rast 10-20% godisnje. Do tada, zaduzite, prodajte kucu i kupite bilo sto (osim ADRS) i super ce vam biti…
Vec nekoliko mjeseci imam u potpisu IRRATIONAL EXUBERANCE. Magma je super primjer, procitajte si knjigu, nauciti cete nesto..
ja se recimo slažem s tobom da je tržište takvo kakvo je ali nemam potrebu to ponavljati svako malo
to samo govori koliko si ti nesiguran u ono što pričaš, ali ako misliš da će forum to promijeniti ond se grdo varaš, ovaj forum uma utjecaja nikad
Sonniboy: ” fazan: ” Conan O’B: ” dalje 90% investitora nema pojma šta kupuje ” Ovaj postotak je dobiven: a) znanstvenoistraživačkim radom b) šacometrijom c) iskustvenom metodom d) laprdanjem e) ništa od navedenoga ???? ” Uvaženi kolega fazan…….i ostali…..z vlastitoga životnoga iskustva, koje nije malo, a ne namjeravam ga ovdje iznositi jer mi se jednostavno ne da……iz gore navedene vaših varijabli dade se izvesti vrlo jednostavna formula……. y = a+b+c+d+e(x+1) Napominje se da je ova formula primjenjiva na gotovo svim životnim područjima a posebice u politici, burzi i medicini čiji se ukupni zbir i umnožak za faktor(x+1) mora pomnožiti sa koeficijentom Q,…. Pozdrav im ugodan dan. ” Fale ti logaritmi. S tim da moras sve staviti pod treci korijen. Komentari trgovanja; a nista Magma.. Necu vise o tome pametni ljudi su mi rekli da gluposti pisem i da burza i dionice i ekonomija i financije i M&A nije matematika vec strast. Cijeniti ce se znanje kada bude rast 10-20% godisnje. Do tada, zaduzite, prodajte kucu i kupite bilo sto (osim ADRS) i super ce vam biti… Vec nekoliko mjeseci imam u potpisu IRRATIONAL EXUBERANCE. Magma je super primjer, procitajte si knjigu, nauciti cete nesto..
Dobro je dok mi samo logaritmi fale… a što će mi i oni kad me već dobrano opalila moždana atrofija….
[smiley2]
A da su algoritmi važni prosvjetri bi vozili Mercedese….
No , hvala na preporuci, uzet ću knjigu… baš sam na godišnjem.
Ovaj postotak je dobiven: a) znanstvenoistraživačkim radom b) šacometrijom c) iskustvenom metodom d) laprdanjem e) ništa od navedenoga ????
Limesom kvadratne jednadžbe cijene CROR-a i Pounja