Gle , gle, prošao vikend i nitko nije odlučio prodadavati INGR čak niti po ovim cijenama, jer prodaja je ista kao u petak, gotovo.
Kupnje od 40 000 ima 32 komada, a od 41 000 ima 10 komada.
Prodaje do 44 000 27 komada.
Ukupna prodaja je 60 komada, od čega je na 75 000 i na 76 000 10 komada.
( za one koji vide samo prvih 5 )
Nije loše.[smiley2]
SLK:
”
Eto milijuna kuna natrag u rukama sretnih bivših malih dioničara Magme.
”
???????????????????? pa što je u tome loše????? morali su trpiti mjesec dana postove tipa: reži i bježi, preskupo ste kupili…odnjet ćete gaće na štapu i sl….
sad se je ipak pokazalo tko je bio u pravu, tko je bio u krivu, a tko je drukao iz nekih vlastitih pobuda….
Možeš se malo smirit? Molim te.
Prvo mi objasni gdje sam ja rekao da je to loše. Zašto lažeš?
Po dobrom starom obicaju, Web aplikacija jedne ugledne brokerske kuce je na izdisaju cim je broj upita malo veci… tuzno.
Još su se i dobro držali danas!
Dobro, kaj je to sa poslovnim, nema promjene već 20 minuta. kakve su cijene..’ đure, DLKv, Belja, itd. ništa neznam..[smiley16]
beholder: ” SLK: ” Eto milijuna kuna natrag u rukama sretnih bivših malih dioničara Magme. ” ???????????????????? pa što je u tome loše????? morali su trpiti mjesec dana postove tipa: reži i bježi, preskupo ste kupili…odnjet ćete gaće na štapu i sl…. sad se je ipak pokazalo tko je bio u pravu, tko je bio u krivu, a tko je drukao iz nekih vlastitih pobuda…. ” Možeš se malo smirit? Molim te. Prvo mi objasni gdje sam ja rekao da je to loše. Zašto lažeš?
tebi treba smirenje…bit će plaća kažeš? ja ne plaćem kad je nešto prošlo ok…
uglavnom, uplaćeno je od strane malih dioničara 130 mil kn…do sada je protrgovano cca. 15 mil kn…što je malo više od 10% dionica u vlasništvu malih dioničara (i pod pretpostavkom da fondovi nisu prodavali)…tako da je moja pretpostavka da to ima još lufta za rasti…
ovo kaj se danas dogodilo s magmom ima samo kod nas i kod…ma toga nigdje nema,,,,dobra uvretira za ostale ipo-e,, ne mogu vjerovat zaradit 50%u 3 minute..
Ma dečki nema razloga za povišene tenzije. Pogledajte malo na Ingri kako se stavljaju desetice na prodaju, kao zečevi iz šešira.
Dobro je rekao Vodoinstalater, ima tu puno skrivene prodaje.
Prodavali su i fondovi – pogledajte naloge, mali sigurno nisu imali paketiće od 1,000 1,400 ili 2,000 komada
Prodavali su i fondovi – pogledajte naloge, mali sigurno nisu imali paketiće od 1,000 1,400 ili 2,000 komada
znaći da se i nije još baš puno toga protrgovalo…moja je pretpostavka da sada kada krene euforija biti će još valova…
tebi treba smirenje…bit će plaća kažeš? ja ne plaćem kad je nešto prošlo ok…
Ja sam rekao da će biti plača a ne plaća. Opet lažeš.