Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Na FNVC nastavak akumulacije. Netko danas kupio 500 komada 🙂

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Poštovani kolega Kralju od Adrisa što vam znači ovo nebilo mute sko ?? [smiley1]

Prince od Belja to vam je tzv. brzopotezna zamolba koja dolazi od spajanja cetiri rijci – ne bilo mu tesko[smiley2]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Korisnik Flyer vam na temi KOEI prenosi da je prva prodaja KOEI-ja konacno na 550 i da su ljudi valjda shvatili sta imaju u rukama (sto god da to znacilo)… molim korisnika Flyera, nebilomutesko, da ubuduce osvrte ovog tipa pise na temI – KOMENTARI TRGOVANJA, jer ja vjerojatno necu imati svaki dan vremena da njegove postove prepisujem ondje gdje im je i mjesto[smiley2]

Dobro je nathane, u pravu ste. Danas mi ništa nije teško. Odsad pa ubuduće to pišem ovdje…

Pozdrav [smiley2]

svodilo na neargumentirano KUPI! ovo i PRODAJ! ono (p.s. to ti se inace zove navlacenje, al nemoj nikom rec)… steta,

Slazem se kolega, a ujedno i tjesim da je razlog nedostanku argumenata i taj sto je trziste povoljno, u prosjeku sve znacajnije dionice (one koje najvise spominjemo) rastu, tako da i investitori koji ulazu naslijepo znaju nesto zaraditi, sto im daje poticaj da i nastave investirati na takav nacin.

Sto se desilo sa Brestovcem danas? Odakle takav pad iz cista mira?

Ljubo Jurčić, bivši ministar gospodarstva: " S ekonomskog gledišta, dionice Ine ne isplati se dati ni bivšim zaposlenicima ni umirovljenicima i braniteljima jer je riječ o nacionalnim resursima kojima trebaju upravljati profesionalci koji će Ini povećati vrijednost i razviti je." Zagreb, 29.04.2006.g

vjerojatno zbog javne ponude koja bi trebala ići…

Možda je nekome trebala lova da kupi PTKM ili DDJH.
Pozdrav

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Što kažete na PODR? Kakva su predviđanja ?

Kaze kolega Edo sa lijepim avatarom na temi PTKM kako je Odnos kupnja- prodaja : 42 -8 Objašnjenja nisu potrebna,samo vi izlazite!

valjda hoce reci kako je na kupnji ostalo 42 dionice a na prodaji njih 8? ili mozda kako 42 investitora zele kupiti a samo ih 8 zeli prodati… Molim kolegu Edu da ubuduce opservacije ovog tipa pise na temi KOMENTARI TRGOVANJA gdje im je i mjesto

Kolega znate vi dobro na što sam ja mislio i koji je to omjer,a vidim da ste se danas uživili u ulogu moderatora!
[smiley1]

Kolega znate vi dobro na što sam ja mislio i koji je to omjer,a vidim da ste se danas uživili u ulogu moderatora! [smiley1]

eto vidite kolega kako ste zapravo tasti, umjesto da prihvatite kritiku kao uvazeni kolega flyer vi se jos trsite i podbadate, ali ja vam to ne bum zamjeril jer sam danas posebno dobro raspolozen… dovoljna zasluga ce mi biti ukoliko ce te ubuduce komentare na kupnju i prodaju pisati na temi na kojoj im je I mjesto (KOMENTARI TRGOVANJA). Hvala [smiley2]

p.s. da sam ja moderator ovo bi bio jedan sasvim drugaciji forum [smiley2]

Slazem se kolega, a ujedno i tjesim da je razlog nedostanku argumenata i taj sto je trziste povoljno, u prosjeku sve znacajnije dionice (one koje najvise spominjemo) rastu, tako da i investitori koji ulazu naslijepo znaju nesto zaraditi, sto im daje poticaj da i nastave investirati na takav nacin.

mislim da ste se krivo izrazili kolega, mozda ste hteli reci da je trziste povoljno raspolozeno… to mi se nekako cini primjerenije
[smiley2]

New Report

Close