Na FNVC nastavak akumulacije. Netko danas kupio 500 komada 🙂
Poštovani kolega Kralju od Adrisa što vam znači ovo nebilo mute sko ?? [smiley1]
Prince od Belja to vam je tzv. brzopotezna zamolba koja dolazi od spajanja cetiri rijci – ne bilo mu tesko[smiley2]
Korisnik Flyer vam na temi KOEI prenosi da je prva prodaja KOEI-ja konacno na 550 i da su ljudi valjda shvatili sta imaju u rukama (sto god da to znacilo)… molim korisnika Flyera, nebilomutesko, da ubuduce osvrte ovog tipa pise na temI – KOMENTARI TRGOVANJA, jer ja vjerojatno necu imati svaki dan vremena da njegove postove prepisujem ondje gdje im je i mjesto[smiley2]
Dobro je nathane, u pravu ste. Danas mi ništa nije teško. Odsad pa ubuduće to pišem ovdje…
Pozdrav [smiley2]
svodilo na neargumentirano KUPI! ovo i PRODAJ! ono (p.s. to ti se inace zove navlacenje, al nemoj nikom rec)… steta,
Slazem se kolega, a ujedno i tjesim da je razlog nedostanku argumenata i taj sto je trziste povoljno, u prosjeku sve znacajnije dionice (one koje najvise spominjemo) rastu, tako da i investitori koji ulazu naslijepo znaju nesto zaraditi, sto im daje poticaj da i nastave investirati na takav nacin.
Sto se desilo sa Brestovcem danas? Odakle takav pad iz cista mira?
Kaze kolega Edo sa lijepim avatarom na temi PTKM kako je Odnos kupnja- prodaja : 42 -8 Objašnjenja nisu potrebna,samo vi izlazite! …
valjda hoce reci kako je na kupnji ostalo 42 dionice a na prodaji njih 8? ili mozda kako 42 investitora zele kupiti a samo ih 8 zeli prodati… Molim kolegu Edu da ubuduce opservacije ovog tipa pise na temi KOMENTARI TRGOVANJA gdje im je i mjesto
Kolega znate vi dobro na što sam ja mislio i koji je to omjer,a vidim da ste se danas uživili u ulogu moderatora!
[smiley1]
Kolega znate vi dobro na što sam ja mislio i koji je to omjer,a vidim da ste se danas uživili u ulogu moderatora! [smiley1]
eto vidite kolega kako ste zapravo tasti, umjesto da prihvatite kritiku kao uvazeni kolega flyer vi se jos trsite i podbadate, ali ja vam to ne bum zamjeril jer sam danas posebno dobro raspolozen… dovoljna zasluga ce mi biti ukoliko ce te ubuduce komentare na kupnju i prodaju pisati na temi na kojoj im je I mjesto (KOMENTARI TRGOVANJA). Hvala [smiley2]
p.s. da sam ja moderator ovo bi bio jedan sasvim drugaciji forum [smiley2]
Slazem se kolega, a ujedno i tjesim da je razlog nedostanku argumenata i taj sto je trziste povoljno, u prosjeku sve znacajnije dionice (one koje najvise spominjemo) rastu, tako da i investitori koji ulazu naslijepo znaju nesto zaraditi, sto im daje poticaj da i nastave investirati na takav nacin.
mislim da ste se krivo izrazili kolega, mozda ste hteli reci da je trziste povoljno raspolozeno… to mi se nekako cini primjerenije
[smiley2]