Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ksafaric:

nightrider:

Evo baš kako sam rekao, netko poklopio Ingru sve do 42k. Ne kažem da neće rasti samo ne razumijem čemu žurba kod kupnje, kojeg vraga slušate ove trećerazredne drukere.

Da…trebali bi slušati možda tebe…ti možda još uvijek čekaš INGRU na 17k???[smiley2][smiley11]

Ma kakvi, sad sam na 39k. Kad stignu nove dionice biti će Ingre za svakoga, samo treba pripremiti novčeke. Pa još kad bude IPO HTea ………………………………………. biti će dionica Ingre nezamislivo povoljnih.
Zašto platiti više?

Potpisujem…
Ma čak neće ni toliko trebati čekati. Već sljedeći tjedan je ona natrag na 40k kad se navlakači istresu [smiley1]

Lave, jesi to ti probao sa 13.100 na kraju? [smiley2]

Jesam al još malo niže (13.). To mi je malo…[smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Jesam al još malo niže (13.). To mi je malo…[smiley2][smiley2]

Budimo realni, ako izvjesce bude lose (u sto osobno cisto sumnjam) onda ima sanse da te poklopi u prvom naletu nakon objave. Ako bude dobro izvjesce onda su sanse male da ce se vratiti na tu cijenu. U svakom slucaju good luck.

skype - ivek1234

Budimo realni, ako izvjesce bude lose (u sto osobno cisto sumnjam) onda ima sanse da te poklopi u prvom naletu nakon objave. Ako bude dobro izvjesce onda su sanse male da ce se vratiti na tu cijenu. U svakom slucaju good luck.

Slažem se, relan si, al nikad se ne zna…tko ne proba…[smiley2]

btw. bil sam kod Gotovine na kavi…zatvorio je restoran, sad ima samo kafić…[smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Uf, koji pokolj u US… Bilo je “rezi i bjezi” u zadnjim trenutcima, sto bi reko jedan kolega sa ovog foruma. > 2% pad dow i nasdaq, Transport/utilities preko 3,5.

http://money.cnn.com/data/markets/index.html

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Uf, koji pokolj u US… Bilo je “rezi i bjezi” u zadnjim trenutcima, sto bi reko jedan kolega sa ovog foruma. > 2% pad dow i nasdaq, Transport/utilities preko 3,5. http://money.cnn.com/data/markets/index.html

Hrvatska kao da je na drugoj planeti,amerika i europa “gore u crvenilu” a kod nas se pjesme pjevaju!!!![smiley2]

Novac je kisik burze!

hm zar nije crobex zavrsio u minusu

hm zar nije crobex zavrsio u minusu

je, -0.49 , ali nije to ništa.

nightrider: ” ksafaric: ” nightrider: ” Evo baš kako sam rekao, netko poklopio Ingru sve do 42k. Ne kažem da neće rasti samo ne razumijem čemu žurba kod kupnje, kojeg vraga slušate ove trećerazredne drukere. ” Da…trebali bi slušati možda tebe…ti možda još uvijek čekaš INGRU na 17k???[smiley2][smiley11] ” Ma kakvi, sad sam na 39k. Kad stignu nove dionice biti će Ingre za svakoga, samo treba pripremiti novčeke. Pa još kad bude IPO HTea ………………………………………. biti će dionica Ingre nezamislivo povoljnih. Zašto platiti više? ” Potpisujem… Ma čak neće ni toliko trebati čekati. Već sljedeći tjedan je ona natrag na 40k kad se navlakači istresu [smiley1]

Ima logike to što kažete…, ali sumnjam da će ispod 40k.
Mene to uopće ne zabrinjava…nisam daytrader već ulagač na duže staze…čak i kad sam u “banani” kao s ADPL. Za HT si neću izvlačiti novac prodajom dionica jer ću za 2-3 paketića skupiti uz nekakav kreditić…
[smiley11]

deimos: ” Uf, koji pokolj u US… Bilo je “rezi i bjezi” u zadnjim trenutcima, sto bi reko jedan kolega sa ovog foruma. > 2% pad dow i nasdaq, Transport/utilities preko 3,5. http://money.cnn.com/data/markets/index.html ” Hrvatska kao da je na drugoj planeti,amerika i europa “gore u crvenilu” a kod nas se pjesme pjevaju!!!![smiley2]

NIsmo ti mi tako posebni – pogledaj kako SBI divlja +120% u godinu dana http://www.ljse.si/cgi-bin/jve.cgi?doc=1271&tab&IndexCode=SBI20&sid=U21TgVtzdRl4H4aK ONI su na nekoj drugoj planeti

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Crobex je počeo sa jakim rastom prije tri godine. Nije još vrijeme za smirivanje. Možda čak niti nismo na vrhuncu uzleta, a kamoli da usporavamo.

No respect

Crobex je počeo sa jakim rastom prije tri godine. Nije još vrijeme za smirivanje. Možda čak niti nismo na vrhuncu uzleta, a kamoli da usporavamo.

Kakav vrhunac uzleta, još smo tržište u nastajanju.[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close