pogledajte promet na ledu u zadnjih par dana, nesto se kuha, a nije sladoled[smiley1]
…Hm..imaš pravo..Tako je bilo i u četvrtom i prtom mjesecu..prije skoka..[smiley9]
Sta bi ovaj smajlic trebao znaciti. Beton znaci da jer support stvoren.
Jooj… znam. Malo sam se, kao, našalio, razumiješ. Znaš ono, kad ti usta stoje ovak: [smiley2]
Sudeći po novonastaloj situaciji i mogao bih…[smiley2]
Lave, jesi to ti probao sa 13.100 na kraju? [smiley2]
Tamo negdje za mjesec – mjesec i pol cekam: DLKV, VDKT, HDEL, DDJH, JNAF i VIRO. [smiley2]
Netko je na ULPL pred kraj pomeo prodaje za preko pola milijuna. [smiley11]
Super firma samo mi se nesvidja trenutna vlasnicka struktura.
Inace sve pet..
Evo baš kako sam rekao, netko poklopio Ingru sve do 42k. Ne kažem da neće rasti samo ne razumijem čemu žurba kod kupnje, kojeg vraga slušate ove trećerazredne drukere.
Kao i svugdje, premalo je prvorazrednih, pa vecina kolo vodi[smiley1][smiley2]
matrix90: ” Pa da kad je bare ko majka terezija, a mostich mi se neda pre-ljen sam da bi ga instalirao iako mogu, možda u jesen. Kolega pa kaj će mi Mostich nakon ovog s Ingrom…jel tak ” Ajd mali da ti isplatim portfelj ako ga uopće imaš, pod uvjetom da odhebeš s ovog Foruma. Ajde molim te. Stvarno mi sad već dižeš tlak s tim svojim glupostima, i morat ću te ganjat preko IP-a. Način na koji si opisao Bareta je stvarno krajnje bezobrazno, i na svu sreću, ovo je samo virtualno druženje.
No comment…[smiley2][smiley2]
Evo baš kako sam rekao, netko poklopio Ingru sve do 42k. Ne kažem da neće rasti samo ne razumijem čemu žurba kod kupnje, kojeg vraga slušate ove trećerazredne drukere.
Da…trebali bi slušati možda tebe…ti možda još uvijek čekaš INGRU na 17k???[smiley2][smiley11]
nightrider:
”
”
Da…trebali bi slušati možda tebe…ti možda još uvijek čekaš INGRU na 17k???[smiley2][smiley11]
Ma kakvi, sad sam na 39k. Kad stignu nove dionice biti će Ingre za svakoga, samo treba pripremiti novčeke. Pa još kad bude IPO HTea ………………………………………. biti će dionica Ingre nezamislivo povoljnih.
Zašto platiti više?