Evo vidite kako je naš Kucilo / nightrider konačno sretan.Ništa mu nejde od ruke pa mu krivo kada drugima ide.Čujem da je sada već i stari dioničar ADPL-a haha.
Pustite ga da uživa, poznati hrvatski jal.
Naravno dok se ne pokupi ovih 45 komada, koji dobro da su i došli na prodaju , jer kad se pokupe, evo nam novog betoniranja cijene na 43 000.[smiley1]
Evo vidite kako je naš Kucilo / nightrider konačno sretan.Ništa mu nejde od ruke pa mu krivo kada drugima ide.Čujem da je sada već i stari dioničar ADPL-a haha.
Pustite ga da uživa, poznati hrvatski jal.
Naravno dok se ne pokupi ovih 45 komada, koji dobro da su i došli na prodaju , jer kad se pokupe, evo nam novog betoniranja cijene na 43 000.[smiley1]
Čestitke, kolega. Vjerujem da si i ti iznenađen što je tako brzo krenulo gore. Na svu sreću, kod nas brodara se “nakapalo” zadnjih dva tjedna, pa nema jala. [smiley2]
Ta Ingra je stvarno – Macan
Bio na sluzbenom putu i nema me 2-3 dana i cijeli portfelj mi ode na ATH i to debelo..
To mi se cesto dogadja kada ne pratim da mi sve odleti gore…
Sto se tice INGR-A.
Skupa vam je bila na 20 pa na 30 pa na 35.
Meni je skupabila na 20 ali sam uletavao kao blesav na 35 i eto, isplati se, samo treba malo izanalizirati.
VART isto srtrasan promet i imamo novi beton sto mi se svidja. 270.
VART isto srtrasan promet i imamo novi beton sto mi se svidja. 270.
Šta i Varteks ide u građevinare!? [smiley4]
[smiley16]
Btw. netko je danas u jednoj transakciji na Ingri kupio 14 komada Ingre na 43 900, ja bih rekao neki fond, obzirom da se radi o više o 600 00, iako i ne mora biti.[smiley2]
I kako rekoh jučer…IGH sve bliže 13.000…dobro za dokup, čekam dobrog investitora…[smiley2][smiley2]
Hmmm, nisam siguran da ces docekati… A sto je 250 kuna vise u odnosnu na perspektivu?
ATPL – evo razlike od mojeg podnevnog zapažanja kretanja ponuda do ovog trenutka:
kupnja: 5.776 komada
prodaja: 567 komada
kupnja: 5.755 komada
prodaja: 362 komada
Prodaja kvantitavino slabi…
blueman: ” VART isto srtrasan promet i imamo novi beton sto mi se svidja. 270. ” Šta i Varteks ide u građevinare!? [smiley4] [smiley16]
Što je najbolje, da znaš da skoro pa i ide.
Asko:
”
I kako rekoh jučer…IGH sve bliže 13.000…dobro za dokup, čekam dobrog investitora…[smiley2][smiley2]
”
Hmmm, nisam siguran da ces docekati… A sto je 250 kuna vise u odnosnu na perspektivu?
Sudeći po novonastaloj situaciji i mogao bih…[smiley2]
blueman: ” VART isto srtrasan promet i imamo novi beton sto mi se svidja. 270. ” Šta i Varteks ide u građevinare!? [smiley4] [smiley16]
Sta bi ovaj smajlic trebao znaciti..
Beton znaci da jer support stvoren, a za VART i one koji su duze u njemu znaju kako cijena VART fluktuira i sto to znaci..
P.S. I da se jako dobro daytradeati ali prestao sam