Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
stvarno će nam dionice takvog tipa puno puno nedostajati u budućnosti. ima mnogo likvidnijih i kvalitetnijih izdanja koje se maknulo za kojima bi mogli žaliti. i što sada!!??
koliko je tickera ostalo na ZSE morati će se spajati regionalne burze… za jedno 20 godina. To brzo prođe.
razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.
e dobro je, možda ćemo sada moći nabaviti paprike za ajvar preko ZSE
haha 🙂
razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.
Sve je to jad i bijeda.
Sjecam se jednog davnog clanka na Seebiz-u, oko toga kako je slabo stanje na beogradskoj berzi itd., citiram po sjecanju: “Berza zahteva ciste racune, a to nikome ne odgovara”.
U tome je bit svega.
Bolje jeftino kupovati nego jeftino prodavati.
otvaranje 0 kuna LOL
mi smo ipak zemlja slučaj
zaštekala mi vidjelica od silnih transakcija na otvaranju.
tko ima petlje da potegne prvi?
mi smo ipak zemlja slučaj