Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Eto kolege,Floki nas je zblokiro,jel počeo prodavati?

BIO SAM IN A SAD SAM INPUT

na KODT-R-A veliko čišćenje…. trenutna 5000…. gdje je ostalo još 15 komada … [smiley2]

Scio me nihil scire

I kako rekoh jučer…IGH sve bliže 13.000…dobro za dokup, čekam dobrog investitora…[smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

nightrider: ” matrix90: ” Pa da kad je bare ko majka terezija, a mostich mi se neda pre-ljen sam da bi ga instalirao iako mogu, možda u jesen. Kolega pa kaj će mi Mostich nakon ovog s Ingrom…jel tak ” Znam sami vi svi tog dečka zahebavate kad god vam se spukne a tu ga koristite za svoje prljave navlakačke rabote. To mi se ne čini u redu. ” Ne kolega ja ga cijenim što je [color=blue]POMOGAO[/color] mnogim ulagačima svojim pravovremenim izvješćima o k/p, npr meni je što se tiče Tehnike i IGH. Al ne zaboravimo još Mateju koja je također to činila. [color=blue]ZATO KOLEGE PUNO VAM HVALA U IME OSTALIH ČLANOVA OVOG FORUMA[/color]

pa zar netko tko ima 2-3 miliona nema mostich nego ga žica od nekoga, mora da je jaki šparadur….

pa zar netko tko ima 2-3 miliona nema mostich nego ga žica od nekoga, mora da je jaki šparadur….

Zato i ima milione..[smiley2][smiley2]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

da, milione tolara…

ATPL – broj ponuda na prodaju i dalje u laganom padu…broj onih koji žele prodati ATPL-a se smanjuje…pametno…[smiley2] kupnja: 5.820 komada prodaja: 504 komada

kupnja 5.776 komada
prodaja 438 komada (P.S. taman kad napisah, 460 komada)

FV=PV(1+0,001)^365

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

43799,00 1
43799,99 1
43800,00 19
43899,00 5
43900,00 1

Ovi na Ingri se pobiše na prodaji,ajde navlakači,možete vi to i bolje :))

I love this game

Netko treba i dokupit…[smiley11]

43799,00 1
43799,99 1
43800,00 19
43899,00 5
43900,00 1

Ovi na Ingri se pobiše na prodaji,ajde navlakači,možete vi to i bolje :))

…….ni to treba navlačit gospon……samo bu to drugi tjedan išlo gore….[smiley1][smiley2]
……navodno od ponedjeljka nema više prodaje…..priča se…..

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Te fore me podsječaju kad je bio nalog na PBZ-u na 20000 kn,treba li podsjetiti da PBZ već mjesecima tavori oko 1900?

Tako se nekad mogo vidjeti moj nalog na IPKO od 666,66 kn 😀

I love this game

New Report

Close