fora je što se ni Sindikat nije dogovorio što će danas pumpati …
da se nisu priključili prosvjetarima, opći štrajk solidarnosti, iako se ovdje Sindikat nema što žaliti
iako doduše i Crobi mora malo ohladiti glavu, zajurio se kao u mladim danima
Lijepo je što Petrokemija raste, veselim se porastu svake dionice :-)))
Lijepo je što Petrokemija raste, veselim se porastu svake
dionice, a pogotovo kad je imam, kao npr. Petrokemiju :-)))
lijepo..a kolika je tržišna kapitalizacija petrokemije pri cijeni od 58 kn?
Lijepo je što Petrokemija raste, veselim se porastu svake
dionice, a pogotovo kad je imam, kao npr. Petrokemiju :-)))
[/quote]
58(kn) x 55.028.701(dionica) = 3.191.664.658 kn
[/quote]
58(kn) x 55.028.701(dionica) = 3.191.664.658 kn
[/quote]
više od 3 miljarde kuna?? punoooo
i pre previše
ako ti je previše prodaj. neki su prodavali i na 47 pa su super napravili…
Prodao bi kad bi imao kaj prodati. To su laprdala koji nit imaju para nit muda za investiranje. Samo laprdaju…
Crobi danas prati svjetske trendove i biometeorološku prognozu, te će do daljnjega vrludati između 2020-2005, ukoliko se završi sporazom o prestanku trgovinskog rata između Amerike i Kine, te se svjetske burze okrenu rastu, onda nam 2200 bodova postaje slijedeća stanica, pored toga će i izvješća vjerojatno pogurati određene dionice, te u slučaju da Brexit ne napravi velike štete na stranim tržištima, Crobi ide iznad kote, koju nam je u amanet ostavio Ivica Todorić,
stvarno, gdje je taj čovjek ? ili se sve svodi opet na onu poznatu, neka prost, ups, institucije rade svoj posao
Treba ekipa iz ZSE-a malo raditi svoj posao, pa uvesti futures ugovore i dovesti INFOBIP IPO na ZSE…to mi zaživjelo burzu.
Ovako mrtvilo dok neko prestečajnu sra_e ne bude pump dump ili kraš čekanje nema nekog smisla….
Lijepo Biliš radi na SAPN, vidi se da su to njegovi novci i da ne lupa bez veze kao slon u staklarni. Svaka čast.
Evo kako se priprema za secesiju