Nathane, kupi malo gaze od Lole Ribara i uložak od Tosame i sve će biti opet u najboljem redu. PRvi put najviše boli, ali već od idućeg puta bit će super. Ako ne vjeruješ, pitaj elvara. A što se tiče sankcija – jebe mi se za njih, shvati više. Davno sam digao ruke od ovog foruma, tj. od kad ste se vi provokatori pojavili. A sad fino u hvarsku apotekicu po malo gaze i sve će biti ok.
ma ovo je prestrašno da mi je sva kosa otpala…
pozivam dobrog duha Delboya da uspostavi kontrolu jrebo ode život uzalud [smiley4]
daj već jednom napiši moderatoru da me maknu i sve ok. ili ga nazovi još bolje.
pišem tebi u tebi pa me ne čuješ
ne trebaju meni moderatori (s foruma) za to već moderatori nebeski
bilo bi ružno nekog maknuti zato što se ne slaže s nekim,ja sam za raznolikost pisanja,razmišljnja…to čini forum zanimljivijim,normalno bez vrijeđanja,
bilo bi ružno nekog maknuti zato što se ne slaže s nekim,ja sam za raznolikost pisanja,razmišljnja…to čini forum zanimljivijim,normalno bez vrijeđanja,
Potpisujem! Jedna ružna riječ isprovociranog člana nije razlog za sankcije. Bitnije je to koliko se piše konstruktivno. Sankcioniranjem je ovaj forum izgubio najkonstruktivnije članove, a samim time i kvalitetu! Ja bih radije sankcionirao one koji imaju gomile postova bez ijedne pametne informacije.
Nathane, kupi malo gaze od Lole Ribara i uložak od Tosame i sve će biti opet u najboljem redu. PRvi put najviše boli, ali već od idućeg puta bit će super. Ako ne vjeruješ, pitaj elvara. A što se tiče sankcija – jebe mi se za njih, shvati više. Davno sam digao ruke od ovog foruma, tj. od kad ste se vi provokatori pojavili. A sad fino u hvarsku apotekicu po malo gaze i sve će biti ok.
Dragi Del, volio bih se dopisivati s tobom ali nazalost bojim se da ti se sprema injekcija za smirenje [smiley2]. Inace moram priznati da meni uopce neces faliti buduci da se ono sto si imao s nama podijeliti, uz pregrst psovki, svodilo na neargumentirano KUPI! ovo i PRODAJ! ono (p.s. to ti se inace zove navlacenje, al nemoj nikom rec)… steta, mozda je nesto i moglo biti od tebe
Pih, kauboj Del je u redu decko, meni je sasvim OK. Sto ste svi navalili na njega??
Pih, kauboj Del je u redu decko, meni je sasvim OK. Sto ste svi navalili na njega??
Postovani poglavice KuciloOro, u potpunosti je nebitno ko je kome drag, svaki forum sazdan je od kojekakvih zakona i propisa, a ovaj poslovnog strogo zabranjuje psovanje i vrijedjanje… i nikakav utjecaj na moderatore to nece promijeniti. Ja bih volio da oproste Delu jer mi vec polako fali ekipe s kojom cu voditi diskusije, no siguran sam da ce se Del ionako reinkarnirati u nekom drugom obliku a onda cemo nastvaiti tamo gdje smo stali[smiley2]
Zeleno Nasmijeseno sunce je u pravu, ali nismo svi bas jednaki u pravima i nisu za sve korisnike prava ista.
Vidim da se u zadnje vrijeme puno postova brise. Da nije PD zaposlio Presvetlog?????[smiley1]
Ovim trakavicama zvanim DDJH i PTKM izgleda da se još ne nadzire kraj [smiley2].
Sve ostalo mi se čini lagano zapostavljeno. Čak je i uvijek likvidno Belje spalo na 13k kn prometa danas.
Korisnik Flyer vam na temi KOEI prenosi da je prva prodaja KOEI-ja konacno na 550 i da su ljudi valjda shvatili sta imaju u rukama (sto god da to znacilo)… molim korisnika Flyera, nebilomutesko, da ubuduce osvrte ovog tipa pise na temI – KOMENTARI TRGOVANJA, jer ja vjerojatno necu imati svaki dan vremena da njegove postove prepisujem ondje gdje im je i mjesto[smiley2]