cranilo, crnilo…
Kriza je pred vratima, ostaje nam samo "uzdaj se u se i u svoje kljuse"
Kriza je pred vratima, ostaje nam samo “uzdaj se u se i u svoje kljuse”
prošli puta u obranu je stao Šuker na vrata (još osjećamo posljedice te njegove izjave i obrane) , ovaj puta je bolje ne otvarati
[/quote]
Izjava iz članka dolje – gdje su sada silni ‘analitičari’ koji su
do prije 2 tjedna spominjali recesiju pred vratima?!
“Bit ćemo sretni ako iduće godine budemo rasli dva do tri posto”, rekla je Deranja na konferenciji Dan velikih planova u organizaciji tjednika Lider.
Malo o razvoju turizma:
“Što je nama objekt bio skuplji, to je bio bolje popunjen”, kazao je Kukurin. Valamar je početkom ovog tjedna najavio da u listopadu započinje 790 milijuna kuna vrijednu investiciju u hotel Pinea u Poreču s pratećim uređenjem plaža i šetnica koji bi trebali biti spremni za sezonu 2021.
Da, da. Ide se do Nove na 2200.
Zadnji vrh Crobexa iz 2017. je bio 2246,34 bodova na datum
23.02.2017., a sada to probijamo do Nove godine!!!
hebate otključavanje burze, kad mi je ključ zaglavio u uspavanim ljepoticama…
Otpustile se sve kočnice. Ne bi me čudilo da napredni trgovinski AI algoritmi širom svijeta sada počnu usmjeravati kapital na zse. Njima bi to bio sitni višak a nama ogroman kapital. Ipak lovimo desetgodišnji zaostatak najvećeg rasta burzi u povijesti. To mora biti lom.
Gledajući sve ovo poprilično sam siguran da kad dođe na red ATPL da će to također biti eksplozivan rast koji se neće moć popratit golim okom…
@maratonac3
Vidjet ćete kada se otpuste kočnice na ATPL, u dan dva će biti prvi skok
na 600, onda nova akumulacija, pa skok na 800, pa akumulacija i skok
na 1000, pa…
zadnjih dana bilo je primjetno rasprodavanje kraša na 1050 kn i onda upucavanje te love u ostale dionice
međutim kako prodaja dionica kraša od strane malih opada (jer nemaju više što prodati), počinje se osjećati nedostatak novog goriva za ulaganje u dionice pa mislim da je vrijeme za početak rezanja pozicija dionica koje su odradile po 20-30% i više rasta..ja sam počeo danas kratiti a vi kako hoćete
Najuspješniji mirovinski fondovi kategorije A već duboko u dvoznamenkastim prinosima od početka godine. Imovina još uvijek beznačajna ali skokovito raste.
Prinosi Prinos u ovoj godini Imovina
Erste Plavi – A 11,88 % 102,516 milijuna kuna
PBZ CO – A 11,18 % 110,877 milijuna kuna
AZ – A 9,57 % 321,776 milijuna kuna