Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vidim ja plavi da bi ti prvo sebi vilu iznad Zagreba sagradio i parkirao jahtu u Istri….[smiley2]

Novac je kisik burze!

Evo neki krokodil na prodaji PBZ:

1955,00 8
1960,00 800
1980,00 30
1988,00 4
1989,00 4

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

je,

Evo neki krokodil na prodaji PBZ:

je, ima i na zabi na 1800. i na ribi kolko hoćeš. ne idu baš banke nešto.

dok se na jadroplovu gine na obje strane.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Gle Naca skočila 6,51%. [smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Na tvojim savjetima ( osim Ingre – za koju sam znao prije tebe da je dobra firma ) se moglo zaraditi samo čir na želucu, hi,hi,hi valjda si mislio na savjetima tvoje “kume Bare”? PS: kamo nestaše tvoji lucidni savjeti za ulaganje, nije valjda DL na godišnjem?

Dobra firma nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili kaže jedan poznati investitor, ja sam ti pričao o nećem drugom , a ticalo se Ingre dok je bila na 12 000.
Na PBZ si zaboravio?
A bilo je toga još.Neznam što je DL , a savjete oko ulaganja nikada nisam davao.Kuma Bara je u toplicama bole ju malo križa, kada se vrati ima da potegnemo lijepo na jednoj dionici , muški.

TJT BB

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Kuma Bara je u toplicama bole ju malo križa, kada se vrati ima da potegnemo lijepo na jednoj dionici , muški.

Čekaj, zaboravio sam… u kojim ono toplicama? [smiley5]

No respect

Ajde se odi tamo svađaj sa Apoksijem, ja nemam vremena za raspravu sa trećerazrednim navlakačem.Moram ići trgovati.[smiley1]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Stubičkim.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

FT BMP.[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Stubičkim.

Stubičke toplice… hm… nešto mi zvoni u uhu. ♫
Ovih dana su se nešto spominjale… Oko nekog posla…

ne znam, zaboravio sam… [smiley7]

No respect

Baš mi priča čovjek da je na ovom bazenu u Nađetadu pet puta ljepše i pet puta jeftinije nego u Stubakima. Ljut je kaj ga je tek sad otkril. Pa ga preporuči Barici.[smiley2]

To ti je čista slučajnost, vjeruj mi.
Teta ide već godinama u stubake, najbolje je za umirovljenike, blizu je od vlaka , a to joj je najvažnije.
Nema auto jer svu imovinu ima u dionicama, uvijek kaže, ma ima vremena..[smiley7]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close