Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Na KORFu postaje zanimljivo – 1,380 komada na prodaji na 230. Prilika nekom jačem da uskoči?
——————————–
DLKV i DDJH danas ko stvoreni za daytrading 🙂

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

A da vas dvojica lijepo otvorite topic Kucilo & Plavi: ljubav do neba? [smiley1]

…ili možda: Ljubav u zaleđu burze?[smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

DA si mi vratimo INGR , evo novo stanje prodaje:

41 100 – 4
41 130 – 10
41 800 – 1
41 996 – 2
41 999 – 1
42 000 – 5
42 999 – 5

Može li bolje?MOže , za onoga tko hoče kupiti veću količinu , a nema na ponudi.[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Alien:

A da vas dvojica lijepo otvorite topic Kucilo & Plavi: ljubav do neba? [smiley1]

ahahahhahaha.

Što bih ja sa njim , televizija u boji sam za njega i sam to zna.[smiley1]

LCD ili plazma? [smiley1]

Alien:

Zabranjena ljubav u zaleđu Ville Marije?

No respect

LCD ili plazma? [smiley1]

Mislim da kolega nije tako plosnat…[smiley2][smiley2][smiley2]

Znači ako glasam za SDP suočit ću se sa porezom na kapitalnu dobit,a ako glasam za druge opcije neću?
Porez na kapitalnu dobit nas sve čeka tko god došao na vlast!!!!!!!

Novac je kisik burze!

Znači ako glasam za SDP suočit ću se sa porezom na kapitalnu dobit,a ako glasam za druge opcije neću?

Nemoj biti baš tako siguran…

Glasaj se ko lav iz Preloga!

No respect

Znači ako glasam za SDP suočit ću se sa porezom na kapitalnu dobit,a ako glasam za druge opcije neću? Porez na kapitalnu dobit nas sve čeka tko god došao na vlast!!!!!!!

DA kolega, ali SDP hoče momentalno uvesti taj poraz što ne bi bilo zgodno baš za sve nas.
Ovo ostali imaju malo interesa, jer su neki i sami u tim vodama pa kuže neke stvari, ako ništa drugo porez ne bi odmah bio uveden, već kroz koju godinu, a do tada bi se već pripremilo tržište na to.

Moj osobni stav je , ponavljam , da se uvede sa odgodom primjene zakona do recimo 2009. na taj način bismo pripremili teren i ne bi bilo nikakve korekcije na burzi.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

KuciloOro:

Od svih mojih likova ti si mi najdraži, hi,hi,hi i još uvijek svi misle da ti postojiš. Nevjerovatno.[smiley2]

Mogao si prihvatiti taj savjet isto kao što si prihvačao savjete oko kupnje dioinca na kojima si lijepe novčeke zaradio[smiley1]

[smiley2][smiley1]

Na tvojim savjetima ( osim Ingre – za koju sam znao prije tebe da je dobra firma ) se moglo zaraditi samo čir na želucu, hi,hi,hi
valjda si mislio na savjetima tvoje “kume Bare”?

PS: kamo nestaše tvoji lucidni savjeti za ulaganje, nije valjda DL na godišnjem?

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

New Report

Close