Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ingra polako kreće, završava prodaja zbog dokapitalizacije postojećih dioničara ( koji nisu imali casha, ili drugih dionica za prodati ) i vrijeme je da se krene. ATH Ingre je 42 000 , u međuvremenu je došla vijest o velikom projektu Arene Zagreb, ugovaranju novih poslova, dokapitalizacije po većoj cijeni od očekivane, te prezentacije fenomenalnih projekcija budućeg poslovanja ( konzervativnim pristupom , samo na temelju već ugovorenih poslova ).Drugim rječima, pa mi smo još u korekciji! Slijedom navedenog realno bi bilo za očekivati brzo dostizanje / prestizanje ATH od 42 000 kuna.[smiley2]

Kolega nadamo se da će to biti do kraja dana
[smiley1]

Ne znam kolega hoče li biti danas, sumnjam , ali je činjenica da nakon ovih 16 komada na 40 800 prodaje na INGRI praktički – nema.
Sve po 1 ili 2 komada, najviše što ima je 5 komada na 42 900.
[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

moglo bi bez problema, osim ako se, kako to vec biva, kad se ojaca kupnja , ne pojavi neki pametnjakovic i stavi veliku nalog na prodaju, ali moglo bi to sve bit progutano…vrijeme je da ozbiljnije krene, predugo stoji[smiley1]

moglo bi bez problema, osim ako se, kako to vec biva, kad se ojaca kupnja , ne pojavi neki pametnjakovic i stavi veliku nalog na prodaju, ali moglo bi to sve bit progutano…vrijeme je da ozbiljnije krene, predugo stoji[smiley1]

Polagano, samo takvih uvijek ima, samo se nadam da sve manje na ovim razinama

gledam ove fantastikuse na bidu na VDKT…. stalno testiraju 3100 kn, al bez većega efekta…očito će morati dobrano podići ljestvicu…

Scio me nihil scire

Ne znam kolega hoče li biti danas, sumnjam , ali je činjenica da nakon ovih 16 komada na 40 800 prodaje na INGRI praktički – nema. Sve po 1 ili 2 komada, najviše što ima je 5 komada na 42 900. [smiley2]

Ostalo još samo 3 komada na 40 800.
Slijedeći kakav takav nalog na prodaji je 41 130 – 10 komada.
Nakon toga za kupiti ima nešto na 42 999 – 5 komada.

[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

plavi:

Ne znam kolega hoče li biti danas, sumnjam , ali je činjenica da nakon ovih 16 komada na 40 800 prodaje na INGRI praktički – nema. Sve po 1 ili 2 komada, najviše što ima je 5 komada na 42 900. [smiley2]

Ostalo još samo 3 komada na 40 800.
Slijedeći kakav takav nalog na prodaji je 41 130 – 10 komada.
Nakon toga za kupiti ima nešto na 42 999 – 5 komada.

[smiley2]

jer se ti kolega možeš malo otkačit od te INGRE ko da je jedina donica na svijetu,,,tam je drukaš od nekih 5000 hiljada, već si mi malo dosadan..

tko je pogledao prospekt zna koliko vrijedi..i kaj mi sad treba tu tvoje izvještavanje ,ko da si na nekom sportskom terenu…

bolje traži neku drugu podcijenjenu ili si ovu slučajno ubo

Ko na ruletu kolega vedric, ko na ruletu.
Evo Vam novo stanje prodaje, vidim da vas zanima,ne izgleda uopće loše, dapaće, prodaja je postojana ko trovremenski taft, kako bi jedan kolega rekao:

40 800 – 3
41 000 – 5
41 130 – 10
41 150 – 1
41 800 – 1
41 996 – 2
41999 – 1
42 000 – 5
42 999 – 5

[smiley1]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

plavi: ” plavi: ” Ne znam kolega hoče li biti danas, sumnjam , ali je činjenica da nakon ovih 16 komada na 40 800 prodaje na INGRI praktički – nema. Sve po 1 ili 2 komada, najviše što ima je 5 komada na 42 900. [smiley2] ” Ostalo još samo 3 komada na 40 800. Slijedeći kakav takav nalog na prodaji je 41 130 – 10 komada. Nakon toga za kupiti ima nešto na 42 999 – 5 komada. [smiley2] ” jer se ti kolega možeš malo otkačit od te INGRE ko da je jedina donica na svijetu,,,tam je drukaš od nekih 5000 hiljada, već si mi malo dosadan.. tko je pogledao prospekt zna koliko vrijedi..i kaj mi sad treba tu tvoje izvještavanje ,ko da si na nekom sportskom terenu… bolje traži neku drugu podcijenjenu ili si ovu slučajno ubo

kolega Vedric cemu ovakvi nepotrebni komentari?zasto napadate plavog? covjek pise o svojoj dionici, i na to imam potpuno pravu, s time da vi ukoliko vam je dosadan , isto to ne morate citati.. svojim postupkom ste me potakli da i ja pocnem pisati o ingri , koju iako nemam, smatram za jos uvijek vrlo isplativu investiciju… da ste ju kupili prije 6-7 mjeseci , i vi bi pisali o njoj, ovako…a cujte ko prvi njemu djevojka.[smiley1]

mislim kaj drukaš plavi ingru,, sad tu fondovi unutra a i još se budu nabildavali,,tu se više ne mora drukat,,,

Kako to da je kolega vedric moderiran, član je od 3. mjeseca 2006. a tada nije bilo moderiranja.
[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Kako neće biti moderiran kad ima 50 nickova. Plavi, zagimator, šafarić, itd,itd.[smiley1] Da si bio aktivniji s njim sad ne bi bio moderiran, hi,hi,hi

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

New Report

Close