a kako bi bilo da za promijenu zagovaramo suspendiranje ili smanjenje poreza, posebno paraporeza, da nam svima ostane nešto više novaca da si podignemo standard a pogotovo radi poticanja deficitarnih djelatnosti i sektora?
npr. ukidanje poreza na KD za zaradu manju od npr. 50000 kuna godišnje? …ili do iznosa prosječne mjesečne plaće x12….ima tu dosta varijantii kojima bi privuklo nove ulagače i oživjelo TK jer imam filing da na ZSE ulažemo samo mi koji smo ovdje godinama i da se stalno vrti ista lova koja se samo preljeva iz dionice u dionicu….
[/quot
Drugim riječima na ZSE nema ulagača.
Samo PReljevači!
Ili po naški……….iz šupljeg……………u prazno…………i natrag…………..be continued…………
a kako bi bilo da za promijenu zagovaramo suspendiranje ili smanjenje poreza, posebno paraporeza, da nam svima ostane nešto više novaca da si podignemo standard a pogotovo radi poticanja deficitarnih djelatnosti i sektora?
npr. ukidanje poreza na KD za zaradu manju od npr. 50000 kuna godišnje? …ili do iznosa prosječne mjesečne plaće x12….ima tu dosta varijantii kojima bi privuklo nove ulagače i oživjelo TK jer imam filing da na ZSE ulažemo samo mi koji smo ovdje godinama i da se stalno vrti ista lova koja se samo preljeva iz dionice u dionicu….
[/quote]
100% točno
mislim ulpl dana na 90
ovakva lupetanja bi trebalo pisati na “bez cenzure”
plenkovićevi ministri i dalje su “vjerodostojni”…
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/nova-afera-ministrice-zalac-posao-vrijedan-13-milijuna-kuna-dala-firmi-s-jednim-zaposlenikom-koja-je-dugo-bila-u-blokadi/9132920/
ovakva lupetanja bi trebalo pisati na "bez cenzure"
[/quote]
A cuj, kakva nam je komedija ZSE, a i opcenito drzava i politicari sve moze ici bez cenzure :)))
Da netko pozeli sa 2-3.000 komada uci moze pocistiti sve sa prodaje… kao i ako zeli izaci sa toliko, sredit ce je do 1 kn… neovisno o rezultatima, dali su dobri ili losi… to je realnost ZSE, hbga..
Crobex 1905
👍👍👍👍👍👍👍
Dionice lijepo rastu, ovo me podsjeća na ljeto 2016 😉
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
I mene podjseća na ljeto 2016. Tada se lijepo zaradilo:-)
Vatromet bi mogao biti krajem godine kada pređemo
2000 bodova.
nakako promet ne odražava snagu volje za rastom, možda zato što je petak, a možda je i ova kota 1900 ukleta, ako nije, sigurno će ostati upamćena i zabilježena kao okorjelo neprobojna
Pranje novaca
Sada je vrlo očito da su plijen, zvan Agrokor podijelili Rusi i Ameri
Samo je još otvoreno pitanje koliko su akteri, Plenković-Dalić, na tome zaradili ?