Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

puno je lakse klikniti botun i kupiti dionicu nego imati znanje građenja vile. Iznajmljivač cijelo vrijeme kupuje materijal i popravlja, i tako puni proracun, ti samo lezis.

Paulie, problem je što ti ne razumiš ništa, pa su ti takvi i zaključci.

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Sto jest, jest. Samo kliknes gumb i kupis. Recimo, nesto od Todexa. Sta se tu ima razmisljat.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Koliko razumijete vidi se po kvaliteti burze na kojoj smo. Vi dionicari je cinite.
Treba vam dignuti poreze na dividendu i kapitalnu dobit na 30% kao na zapadu, sko ste za jednake porezne tretmane.

Sto jest, jest. Samo kliknes gumb i kupis. Recimo, nesto od Todexa. Sta se tu ima razmisljat.

Kad doneses jednu dobru odluku godinama ne moras nista. Iznajmljivac mora popravljati, cistiti i prati makar jednom tjedno.

U mom kraju, a na obali sam uglavnom sa ljudi slabije izobrazbe investirali u apartmane, kažem uglavnom, a isto tako uglavnom obrazovaniji su investirali u školovanje djece u ST, ZG ili vani.

Ni na kraj pameti mi nije upasti u zamku generaliziranja, jednostavno presijek okoline je takav.

Ali moram reči i da obrazovaniji koje poznajem zaziru od dionica jer uglavnom kažu to je kocka, pa sad.

Zahtjeve za prijateljstvom odobravam ali ne odgovaram na pp.

Tek sam sad vidio ovo o žbukanju na što se i krešo referirao pa se povlačim i odustajem.

Zahtjeve za prijateljstvom odobravam ali ne odgovaram na pp.

Đaba ste krečili, ovaj narod je protiv poreza na nekretnine, a paušal ostaje pa plačite i trubite dalje.

Sve u svoje vrijeme. Apartmani su bili super dok ih nije bilo puno kao sad. Trziste ce sve korigirati.

Koliko razumijete vidi se po kvaliteti burze na kojoj smo. Vi dionicari je cinite.

Isto tako i države, koju i ti činiš.

Znaš što ja trenutno radim? Bavim se proučavanjem obale (znanstvenik sam). I kad pogledaš malo koliko je devastirana od “malog običnog čovjeka”, posebno privatnih iznajmljivača koji misle da eto oni zaslužuju baš napravit jedan mulić za svoj kaić i par turista koji odsjednu kod njih, dođe ti za plakat… Katastrofa!!! Naravno, mali čovjek, jadan se naradio pa mora vilu napravit, zaslužio je, vridan je. Mislim da bi mu država trebala osiguran minimalnu cijenu po noćenju! Ako slučajno turist ne dođe, morala bi država platit!

To što napravi štete za svojih 30ak ili 100tinjak eura za noćenje, nikom ništa. Krivi su “veliki” koji rade po projektima, zadovoljavaju raznorazne norme… Kako je lipo kad ne vidiš dalje od svog nosa…

I da, krasna je burza, ogledalo društva, kojeg činiš i ti!

Đaba ste krečili, ovaj narod je protiv poreza na nekretnine, a paušal ostaje pa plačite i trubite dalje.

Jesmo, da. Svi mi koji želimo neku promjenu, neko poboljšanje. Ovaj narod, kojeg činiš i ti, a kojim vladaju oni slični Kušćeviću želi ovakvo stanje. Zato tako i jest.

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Trziste ce sve korigirati.

Ako mu se dopusti. Ako se umjetno ne uzima nekima da bi se dalo drugima.

@Paulie – gospodine, vi ste primitivac. Da bi netko uspio opstati na burzi i još pri tom dobro zaraditi (vrsta protiv koje vi govorite, očito vam ne smetaju oni koji gube na burzi), mora imati JAKO puno znanja, JAKO visok IQ te JAKO puno raditi, istraživati, računati, učiti na greškama, čitati, proučavati… To je ozbiljan posao, kao svaki drugi.
Iznajmljivanje apartmana radi moje babe sestra od 84 godine sa 4 razreda osnovne škole. Godišnje zaradi 4-5.000 €, a radi 3 mjeseca. Ajmo prestati lupetati, molim Vas…

Rambo5 sjecam se otprije tvojih verbalnih dosjetki.

Ali neminovno je da ta stara baba puno radi vise od vas. Ona nema vremena trkeljati po forumu.

Pa nemozete zaraditi kad nista ne radite. Pasivni dohodak samo kod enormnog bogatstva premasuje aktivni. Baba je mnogo vrijednija od vas.

Vi ne cistite i perete vase dionice, nego se molite jednom ubosti ogroman skok tipa Optima i od toga zivjeti.

Ovaj simotom je spican kladionici.

New Report

Close