naravski. omaklo se u brzini. [smiley11]
Dokupio IGH a mislio INGR (kupiti) ali onaj nalog na 13.100 me povukao, stavio na 13.000 pa kak bude i ono hop a i up ubrzo !
Ko zna šta nam sutra donosi.
što ovaj na jadroplovu ima za prodat, čudo jedno. nikad kraja. past će vozarine dok on to rasproda.
I meni je to palo na pamet.[smiley10][smiley10]
luki007:
” Bond …. molim jedan vaš kratak pogled na semafor . Upravo skinuto cca 425 komada…..na cijeloj prodaji ostalo samo 8…. …..štima…..al kaj bu sad od trgovine…!!??”
E da…. sad na KODT idemo opet stepenicu više…. prvo će se na redovnoj uzeti sića koja još je tamo, a onda će mo vidjeti…. računaj redovnu po tradiciji 200-300kn skuplju.
Pozdrav
Što rekoh jučer ne porekoh. Na KODT-R-A skinuto sve s 4600. Nema ozbiljnije prodaje do 5800 gdje je 100 komada…..
[smiley2]
lijepo počelo na jdpl.
… i odmah se pojavio ovaj sa 200 kom na 540,00
Hidra opet ide uzbrdo. A već joj je i vrijeme da probije 1.600 kn.
Gdje mi je onaj Fazan danas kad treba kvalitetno drukati?
lijepo počelo na jdpl. … i odmah se pojavio ovaj sa 200 kom na 540,00
Popapalo ga!!!!
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe
Ovi na sjeveru jučer su rasturili bankarski sektor… a danas ko ga šiša svi opet kupuju…..[smiley2]
Pa valjda će nam Zaba sada krenut.
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe Ovi na sjeveru jučer su rasturili bankarski sektor… a danas ko ga šiša svi opet kupuju…..[smiley2] Pa valjda će nam Zaba sada krenut.
Hoće hoće… [smiley2]
Ingra polako kreće, završava prodaja zbog dokapitalizacije postojećih dioničara ( koji nisu imali casha, ili drugih dionica za prodati ) i vrijeme je da se krene.
ATH Ingre je 42 000 , u međuvremenu je došla vijest o velikom projektu Arene Zagreb, ugovaranju novih poslova, dokapitalizacije po većoj cijeni od očekivane, te prezentacije fenomenalnih projekcija budućeg poslovanja ( konzervativnim pristupom , samo na temelju već ugovorenih poslova ).Drugim rječima, pa mi smo još u korekciji!
Slijedom navedenog realno bi bilo za očekivati brzo dostizanje / prestizanje ATH od 42 000 kuna.[smiley2]
lijepo počelo na jdpl. … i odmah se pojavio ovaj sa 200 kom na 540,00
Pa kaj su sad i nalozi na 100k kn problematični ? Kaj treba prodavati po 47kom da se plahi mali ulagači nebi preplašili? Ajde opustite se [smiley2]