Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

naravski. omaklo se u brzini. [smiley11]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Dokupio IGH a mislio INGR (kupiti) ali onaj nalog na 13.100 me povukao, stavio na 13.000 pa kak bude i ono hop a i up ubrzo !
Ko zna šta nam sutra donosi.

što ovaj na jadroplovu ima za prodat, čudo jedno. nikad kraja. past će vozarine dok on to rasproda.

I meni je to palo na pamet.[smiley10][smiley10]

luki007:
” Bond …. molim jedan vaš kratak pogled na semafor . Upravo skinuto cca 425 komada…..na cijeloj prodaji ostalo samo 8…. …..štima…..al kaj bu sad od trgovine…!!??”

E da…. sad na KODT idemo opet stepenicu više…. prvo će se na redovnoj uzeti sića koja još je tamo, a onda će mo vidjeti…. računaj redovnu po tradiciji 200-300kn skuplju.
Pozdrav

Što rekoh jučer ne porekoh. Na KODT-R-A skinuto sve s 4600. Nema ozbiljnije prodaje do 5800 gdje je 100 komada…..

[smiley2]

Scio me nihil scire

lijepo počelo na jdpl.
… i odmah se pojavio ovaj sa 200 kom na 540,00

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Hidra opet ide uzbrdo. A već joj je i vrijeme da probije 1.600 kn.
Gdje mi je onaj Fazan danas kad treba kvalitetno drukati?

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

lijepo počelo na jdpl. … i odmah se pojavio ovaj sa 200 kom na 540,00

Popapalo ga!!!!

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe

Ovi na sjeveru jučer su rasturili bankarski sektor… a danas ko ga šiša svi opet kupuju…..[smiley2]
Pa valjda će nam Zaba sada krenut.

Scio me nihil scire

http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe Ovi na sjeveru jučer su rasturili bankarski sektor… a danas ko ga šiša svi opet kupuju…..[smiley2] Pa valjda će nam Zaba sada krenut.

Hoće hoće… [smiley2]

"Ako ne znate kuda idete, svi vas putevi tamo vode" - kineska

Tehnika: 1-transakcija= 425 kom * 11900 = 5 057 500 kn

[smiley2][smiley1]

Ingra polako kreće, završava prodaja zbog dokapitalizacije postojećih dioničara ( koji nisu imali casha, ili drugih dionica za prodati ) i vrijeme je da se krene.
ATH Ingre je 42 000 , u međuvremenu je došla vijest o velikom projektu Arene Zagreb, ugovaranju novih poslova, dokapitalizacije po većoj cijeni od očekivane, te prezentacije fenomenalnih projekcija budućeg poslovanja ( konzervativnim pristupom , samo na temelju već ugovorenih poslova ).Drugim rječima, pa mi smo još u korekciji!

Slijedom navedenog realno bi bilo za očekivati brzo dostizanje / prestizanje ATH od 42 000 kuna.[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

lijepo počelo na jdpl. … i odmah se pojavio ovaj sa 200 kom na 540,00

Pa kaj su sad i nalozi na 100k kn problematični ? Kaj treba prodavati po 47kom da se plahi mali ulagači nebi preplašili? Ajde opustite se [smiley2]

New Report

Close