Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Na adpl prvi put unazad sigurno 2 mjeseca ovakav povoljan omjer kupnje i prodaje k/p 5682/26882
Promjena trenda je očita. Ovih dana bi moglo biti i ovdje vrlo zanimljivo.

Scio me nihil scire

Na adpl prvi put unazad sigurno 2 mjeseca ovakav povoljan omjer kupnje i prodaje k/p 5682/26882 Promjena trenda je očita. Ovih dana bi moglo biti i ovdje vrlo zanimljivo.

Stvarno bi to bilo lijepo ali malo sam skeptičan u vezi promijene trenda,u biti gledajuči samo podatak stanja K/P npr.HDEL bi več trebao biti na 2000kn

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Kaba se blokira na 400, dalje ne ide…. uprava bi izgleda unovcila malo za đeparac!

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

evo i malo procurilo llrb po bidu.. sad se nudi vise, al ne da se vise.. tralalala[smiley2]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

što ovaj na jadroplovu ima za prodat, čudo jedno. nikad kraja. past će vozarine dok on to rasproda.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Maaa, kako lijeeeepooo, Atlanska plovidba ponovno na [color=blue]ATH 2.399 kn [/color]!!!

O tome da je na ponudi ostalo još samo 310 komada, da ne govorimo…

Kupujte, dok još imate što kupiti. [smiley2]

Kaba se blokira na 400, dalje ne ide…. uprava bi izgleda unovcila malo za đeparac!

Kaba ko kaba, bilo je očekivano. nadam se da neće natrag na 330 kn.[smiley3]

ode KODT-P-A. pokupljeno sve s kupnje – 2,3M

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

??????

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Na VSE promet 3 mil kuna! jel to rekord?

??????

prodaje. sorry.

razlika je to, kolega salad..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

New Report

Close