Taj privatni podatak ima i Plinara i HEP i Holding i sve institucije kojima plaćaš neke račune ako ta nekretnina glasi na tebe.
Pokušaj se kao potencijalni prodavatelj prijaviti na Njuškalo ili Oglasnik pa ćeš vidjeti da to ne ide bez OIB-a. Kakva IP adresa. OIB i to je rješenje.
Neš ti tajnog podatka…
GDPR je u rangu zakona, čak i iznad njega…..traženje OIB-a bilo bi kršenje GDPR-a tj. zakona….
Pa ajde, pokušaj se kao prodavatelj prijaviti bez OIB-a na Njuškalo i na Oglasnik. Nema potrebe dalje od toga razvlačit tu temu. Kak bi ti prodao auto ili nekretninu preko tih oglašivača bez OIB-a. Ajde ti to meni pojasni.
A cijela Hrvatska se tu oglašava. A vi mi pričate o tajnom podatku. Ma dajte molim vas. Naravno da oglašivač ima obvezu držati taj podatak tajnim isto kao što bi to učinio i Poslovni.
Al barem bi odstranili karcinom ovog foruma, a to su multinickovi.
bavite se formom umjesto sadržajem.nebitno je tko pod kojim nickom piše dok su postovi kvalitetni a ne “ide to gore ili ide to dolje”
nažalost većina postova je prazno drukanje pogotovo oni koji su u nekoj dionici pa napadnu svakoga kad iznese mišljenje koje ne druka za rast “njihove” dionice
Putin ima svoje “ja” i ne klanja se bez pogovora EU kao naši političari…
PUTIN OPTUŽIO MERKEL: ‘To je kardinalna greška. Ne može se nekažnjeno ubijati, pljačkati i silovati! Svaki zločin mora imati kaznu!’
Putin ima svoje "ja" i ne klanja se bez pogovora EU kao naši političari…
PUTIN OPTUŽIO MERKEL: ‘To je kardinalna greška. Ne može se nekažnjeno ubijati, pljačkati i silovati! Svaki zločin mora imati kaznu!’
Zaboravili ste da Rusija nije članica EU a mi ipak jesmo pa slijedom toga moramo slijedit zajedničke politike .
Pa forum je birtija gdje se okupljaju ljudi koji trguju.
Neki znaju sto pricaju, a neki lupetaju…
Kako god, zivo je i zabavno…ponekad (rijetko) i pocno
OIB nije tajni podatak:
https://www.porezna-uprava.hr/HR_publikacije/Prirucnici_brosure/OIB%20web.pdf
Neugodno iznenađenje nakon 56 mjeseci rasta: Pala potrošnja u maloprodaji
hmmmm…. a prognoze rasta BDP-a u drugom kvartalu sežu do 4.7 posto. A naš BDP ovisi o potrošnji. Bojim se da to neće ići tako. Sudeći po ovim podatcima niti u turizmu ne cvate cveće. Tim više što u medijima nitko se ne hvali dolascima i noćenjima stranih turista na otvaranju sezone.
Neugodno iznenađenje nakon 56 mjeseci rasta: Pala potrošnja u maloprodaji
Na prvu stvarno neugodno iznenađenje. Je li kiša i hladnoća mogući razlog ovakvoj devijaciji?
Da je mjesec bio atipičan govori podatak da su Dalmatinci polovinom 5. mj palili klime ali ne da bi se rashladili, što se ne pamti.
Ovaj mjesec je sunčan pa ćemo vidjeti koliko je vrijeme utjecalo.
Ili su pare otišle na Opte… pa nema za parizer..
http://www.seebiz.eu/usporen-rast-industrijske-proizvodnje-u-svibnju/ar-195431/
Evo ni ovdje ne cveta cveće.
Čekamo podatke za lipanj, struja se troši, pivovare pune
Iako svi ovi podaci sad dolaze na poveću prošlogodišnju bazu ( mislim na potrošnju, turizam).