Danas potrosio cijeli kes (27%) koji sam skupio prodavajuci smece ovih dana (IGH, DLKV i PTKM) i ADRS (danas na otvaranju). Sve utukao u CROBEX 10 (PODR na 407; RIVP na 38,10; HT na 157,50).
Ide ljeto, vruce i sparno, a draze mi je bit u dionicama nego u kesu…
Danas pale i institucionalne Rivp, Podr, Ht …
Nije valjda da je neke prestrašio današnji veći pad na Adrs koji je pao samo zbog ex-dividend daya a zapravo je još u plusu 2% ??
Ma to su malo spustili da u 7. Mjesecu i drugoj polovici godine imaju bolji rast :))) #mozesmisliti
Ovo je bila zdrava korekcija
Bas tako , odmah na otvaranju se vidio smjer . Uvjek je za ovakve situacije imati nesto kunica na racunu , neke se dionice ostale neokrznute , koje su nezanimljive i kontrolirane.. Sutra sramezljivo sitno trgovanje .Pazite da ne dobijete po prstima .
Jedan brodar me ugodno iznenadio . opte panika , he kupi kupii , brzoo prodaj. Ma to je draz burze . Zivili
Da se mene pita, ja bih uveo registraciju na forum pod OIB-om. Dakle, pod jednim OIB-om možeš imat samo jedan nick. I s tim bi se riješili svi ovi bolesni multinickovi i ostali navlakači.
Molim Poslovni.hr da razmotri prijedlog. Isto kao i na Njuškalu. Registriraj se pod punim imenom i prezimenom i OIB-om pa prodaj ak imaš kaj za prodati.
To bi siguran sam podiglo kvalitetu foruma.
Bas tako , odmah na otvaranju se vidio smjer . Uvjek je za ovakve situacije imati nesto kunica na racunu , neke se dionice ostale neokrznute , koje su nezanimljive i kontrolirane.. Sutra sramezljivo sitno trgovanje .Pazite da ne dobijete po prstima .
Jedan brodar me ugodno iznenadio . opte panika , he kupi kupii , brzoo prodaj. Ma to je draz burze . Zivili
[/quote]
Danas će biti još zdravija korekcija.
Ako ništa drugo bar ćemo biti zdrava nacija.
Dao sam prijedlog kako Poslovni.hr može to jednostavno riješiti. Malo dobre volje i forum će bit bombon.
@_maratonac
I sa skdd brojem i da se broj dionica automatski sinkronizira u profil 🙂
@xdado
Ne treba pretjerivati. I dalje bi postojala anonimnost. Tvoje podatke bi imao samo Poslovni. Al po jednom OIB-u bi mogao otvoriti samo jedan profil. Mislim da bi nestali multinickovi i time bi komunikacija na forumu postala kvalitetnija.
Da se mene pita, ja bih uveo registraciju na forum pod OIB-om.
teška glupost i kršenje GDPR-a
Ma glupost je GDPR. Pojedinci skaču iz nicka u nick drukaju, navlače, crnjače i što sve ne čine bez ikakvih posljedica.