A mene zanima kaj vi uopće radite ovdje…
👍😂
Ovo je posao na ne dionice, i vođenje svoje firme… kupis po 1, prodas pola kupljenog po 200 genijalno
Evo Čorbex -0.58% bit će da su nam opet kreditni rejting bacili u smeće… ili je možda procjena BDP-a za drugi kvartal skočila na 6% pa se mora ukalkulirati pad rasta.
Crobex tone ko da će sutra smak svijeta. Stvarno je ta ZSE jedna slučajna burza i poligon za koruptivne i kriminalne radnje…
Crobex tone ko da će sutra smak svijeta. Stvarno je ta ZSE jedna slučajna burza i poligon za koruptivne i kriminalne radnje…
Ja stvarno ne znam što se tome čudite.
A što se tiče ove druge rečenice…….vidi OPTE……
Kao i uvijek u ovoj slučajnoj drzavi – tko je jamio, jamio……a drugi……više sreće neki drugi put…….
Malo bacite pogled kako je to izgledalo 2007-2008……pa fast-forward do Agrokora…….i brzo će vam splasnuti zelja da nastavljate baciti svoj teško stečeni novac u ovu rupetinu bez dna zvanu ZSE……gdje je pravo investiranje već odavno izumrla kategorija……a kome se da gubiti vrijeme da bi uzeo kakav-takav novac prateći poteze onih preostalih većih igrača koji su već odavno zaglavili u svojim deep value investicijama, pa ne znaju što će više od muke – sretno vam bilo…..
2500 po bidu…..pa 9 kom po asku – tako otprilike izgleda modus operandi na vecini takvih izdanja (kao danas na VLEN)……
dok se ne iskrca što se ima…..iliti dok ide – ide……
Ovo je posao na ne dionice, i vođenje svoje firme… kupis po 1, prodas pola kupljenog po 200 genijalno
Ovo nema nigdi, ali nigdi nego u ovoj drzavi i africi. Znaci svi sa kojima se ovaj lik povezuje su izrazito sumljivi likovi i nikome nista. Ministar 😀
Kao i uvijek u ovoj slučajnoj drzavi – tko je jamio, jamio……a drugi……više sreće neki drugi put…….
Malo bacite pogled kako je to izgledalo 2007-2008……pa fast-forward do Agrokora…….i brzo će vam splasnuti zelja da nastavljate baciti svoj teško stečeni novac u ovu rupetinu bez dna zvanu ZSE……gdje je pravo investiranje već odavno izumrla kategorija……a kome se da gubiti vrijeme da bi uzeo kakav-takav novac prateći poteze onih preostalih većih igrača koji su već odavno zaglavili u svojim deep value investicijama, pa ne znaju što će više od muke – sretno vam bilo…..
[/quote]
Vi oboje koda ste sisli sa uma. Klasicna balkanska mitomanija, srbi su poznati po njoj. Pa ovo samo prikaz trzista i ekonomije u RH. Uzrok -posljedica ljudi. A to sto je ona jad jadova je neka druga prica…
2500 po bidu…..pa 9 kom po asku – tako otprilike izgleda modus operandi na vecini takvih izdanja (kao danas na VLEN)……
dok se ne iskrca što se ima…..iliti dok ide – ide……
a vidi sada opte, počelo je šišanje nivaca sa 7,
a dobro, ljetne frizure su poželjne na ovim vrućinama
[/quote]
Ja sam bio ovdje 2006., 2007., 2008., 2009….
Ne moram ja bacati nikakve poglede unatrag.
Malo je frustrirajuće kad napraviš presjek unatrag 13 godina. Puno manipulacija, kriminalnih i koruptivnih aktivnosti. Tu i tamo neki svjetli primjeri.
Šta je ovo danas? Koji razlog može biti da se netko iživljava na ovoj ionako napaćenoj burzi. Lakrdija.