…ali ima porezno priznate odbitke…kod iznajmljivanja apartmana toga – nema!
p.s. sve ovo nema veze s komentarima trgovanja…predlažem sve to pobrisati ili prebaciti negdje….
Pišeš paušalno kolega. Ako otvoriš obrt ili trgovačko društvo, onda je situacija poprilično drugačija, nije li? Ak si iznajmljivač paušalist, onda je opet drugačije. Al ovo nije mjesto za detaljiziranje.
Uvijek ću ljetovat u dobrom hotelu i plaćat ga i 2.000 kn/dan nego u apartmanu.
Probudiš se…švedski stol za doručak. Bazeni, kafići, igraonica za klince. Ak je loše vrijeme imaš unutarnje bazene. Žena ode na koju masažicu u spa centar u sklopu hotela. Sjednem u hladovinu kod bazenskog kafića, uzmem mrzlu pivicu i pratim klince kako se brčkaju u bazenu. Ručak nešto lagano, uglavnom voćka. Popodnevnim odmor i onda malo do plaže koja je udaljena max. 50-100 m od hotela. Nema gužve… milina. Poslije večera, švedski stol… nema kaj nema u hotelu ranga 4, 4+ ili 5 zvjezdica. Poslije večere uvijek je neki sadržaj u sklopu hotela, muzika. Ili se prošetamo s klincima malo uokolo na sladoled, piće ili štogod.
Gdje to ima u apartmanu?
Samo da mi kažeš u kojem je to hotelu 2000 dosta za dan za obitelj, pa da idem i ja.
Možda po osobi 2000 kn. Hotele 4+ ili 5* ,
Mislim da je kolega pripuz napisao da smo ovaj tjedan u korekciji, a da nakon toga rastemo, rastemo, rastemo…
Zasad se to i događa i ja mu vjerujem…
Mislim da je kolega pripuz napisao da smo ovaj tjedan u korekciji, a da nakon toga rastemo, rastemo, rastemo…
ništa od toga, fondovi će lagano gurati gore par svojih dionica, a sve ostale će stajati na mjestu kao i do sada + dolazi sezona ljetnih odmora i minimalne burzovne aktivnosti.čekamo 9. mjesec pa ćemo vidjeti kuda ćemo
Unatoč padu ERNT mi smo i dalje iznad 1900 punti. Ide se prema 2000, to je moje mišljenje, ne mora biti točno ali hanč imam.
ništa od toga, fondovi će lagano gurati gore par svojih dionica, a sve ostale će stajati na mjestu kao i do sada + dolazi sezona ljetnih odmora i minimalne burzovne aktivnosti.čekamo 9. mjesec pa ćemo vidjeti kuda ćemo
[/quote]
S time da će potegnuti i neke kod kojih će dolaziti nove pozitivne vijesti npr. OPTE gdje bi trebao za 2 tjedna početi proces prodaje udjela najvećih vlasnika.
[/quote]
S time da će potegnuti i neke kod kojih će dolaziti nove pozitivne vijesti npr. OPTE gdje bi trebao za 2 tjedna početi proces prodaje udjela najvećih vlasnika.
[/quote]
moguće,iako će opte biti prije iznimka nego pravilo
ATPL se pokrenula…
Danas je prva znamenka 3.
Sutra će bit 4.
A preksutra vjerojatno 5.
Nemojte shvatit baš doslovno terminski plan.
@maratonac
nek probije 350 prvo, to bi bilo u redu… spominjati 400 kn do sutra je too much.
Ne baš sutra, preksutra… To je napisano simbolički. To je smjer…
Treba nam cca 1 – 1,5 milja za preskočit 400 kn.