Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a, izvješće ATLP, boli me glava koliko ću zaradit

Haha, pogrešno, Alamo, pogrešno. [smiley2] Bolit će glava sve one koji nisu kupili ATPL jer s dva nova panamax-broda, svaki trenutačno može naplatiti po 60.000 USD na dan, 3Q i 4Q će biti još bolji…

Popij koju čašicu pjenušca protiv glavobolje…
[smiley2]

P.S. Još samo 363 komada na prodaji?

Alamo: ” a, izvješće ATLP, boli me glava koliko ću zaradit ” Haha, pogrešno, Alamo, pogrešno. [smiley2] Bolit će glava sve one koji nisu kupili ATPL jer s dva nova panamax-broda, svaki trenutačno može naplatiti po 60.000 USD na dan, 3Q i 4Q će biti još bolji… Popij koju čašicu pjenušca protiv glavobolje… [smiley2] P.S. Još samo 363 komada na prodaji?

A šta onda??[smiley2]

plavi:

Dejavue: ” plavi: ” Pobjegla mi MOntaža, uh što sam ljut[smiley5] ” NA koliko ? na 880? 950? Ili? ” Na 1000 [smiley6]

Meni je upadala od 440…u vise navrata i prodavao dio…
Evo, sad mi opet upalo 13 komada po 1067,09[smiley2]

Dobar, a koliko je tvoga od skoro 400 komada na tim razinama?

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

Pobjegla mi MOntaža, uh što sam ljut[smiley5]

Nemoj da ti FRNK pobjegne, prodaja izgleda jaka, ali cijena na discountu [smiley2]

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

E sto ja nevolim kad je cijeli svijet u crvenom kad izlaze izvjesca kod nas. Kako sad da je znam jel bjeze zbog izvjesca ili zbog panike kao takve?

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Ništa neka te “svijet” ne uznemirava. Ova tema se zove “Tržišta kapitala-[color=blue]Hrvatska[/color]”.

SLK:

A ljudi moji, pa kao da je pala 25, a ne 2.5%… Cijele drame pravite bez veze.

Sinko vidim da nisi pratio, pala je sa 1.620 na 1.500. Nije baš ni malo, barem ne nama koji računamo svaki promil.

U trenutku pisanja, današnji pad je bio 2.55%.

No respect

Ništa neka te “svijet” ne uznemirava. Ova tema se zove “Tržišta kapitala-[color=blue]Hrvatska[/color]”.

Tako je. Europa se crveni zbog “američkog tržišta hipotekarnih zajmova”. Tak im i treba kad previše šuruju s njima, za razliku od nas.

No respect

Tako je, ništa nas ne bi trebalo zabrinjavati, samo nas čeka zelenilo

nightrider:

SLK:

A ljudi moji, pa kao da je pala 25, a ne 2.5%… Cijele drame pravite bez veze.

Sinko vidim da nisi pratio, pala je sa 1.620 na 1.500. Nije baš ni malo, barem ne nama koji računamo svaki promil.

U trenutku pisanja, današnji pad je bio 2.55%.

U redu je, vjerujem ja tebi, samo tko je vidio da investitor obraća pažnju na dnevne oscilacije.

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

U redu je, vjerujem ja tebi, samo tko je vidio da investitor obraća pažnju na dnevne oscilacije.

To sam ti zapravo htio i reći. Da treba pisat o padu/rastu u 16h, a ne u pola dana. Ja se, zapravo, toga i držim inače. [smiley11]

No respect

lijepo čišćenje na jdpl[smiley2]

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

New Report

Close