Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo me neodoljivo podsjeća na lipanj 2016… slično je započelo.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

Da, identično, onda je skočilo do 2200 i da nije bilo nesretnog todića otišlo bi do tko zna gdje u visine…

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

KOlega mi bi bili na 3200 da nije bilo todexa… od izbijanja todexa do danas mi smo neopravdano roknuli, tek sad se vraćamo na neke normalne razine. SAmo da ne zavlada nestašica dionica za par tjedana.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

Kotu 2.000 ćemo vjerojatno probiti, ali sumnjam da možemo puno više o toga…

(ex maratonac, ex neumoran, ex maratonac_) - 05.10.2007.

Samo najava IPO-a HEP-a bi pogurala Crobex do 2200 – 2300, a onda je sve moguće…

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

Rast Crobexa za 5-10% je još možda i moguć.
Al što nakon toga? Kaj vi mislite da RIVP ide na 50-60 kn, HT na 200 kn ili više, ATGR na 1.500 kn itd.
Nema Crobex potencijala za veći rast od ovog kojeg sam naveo.
ATPL, DLKV, OPTE čak i da značajnije narastu, ne mogu utjecati na značajniji rast Crobexa.
Dakle, vrh Crobexa vidim na cca 2.100 bodova i to je naš max. Bull u ovoj žabokrečini.

Razmislite malo na kojim bi to cijenama trebale biti dionice, sastavnice Crobexa da index bude 2200-2300 bodova, pa ćete shvatiti da to nije moguće, da to nije realno i da se to neće dogoditi. Nova izdanja ako bi se pojavila : HEP, Rimac i sl. kad bi postale sastavnice Crobexa možda bi nešto i podigle index, ali s ovim trenutnim sastavnicama to jednostavno nije moguće.

Govorim da nije bilo todexa bili bi na 3200… jer bi tada imali sve sastavnice todexa koje bi rastom rezultirale porastom čitavog indexa. Kad se referiram da me sve ovo podsjeća na 2016. mislim općenito na dionice… sad imamo potencijalno desetak dionica koje bi mogle napraviti 30-50% u srednjem roku… iskreno CRobex mi nije toliko važan već cjelokupni sentiment.

ATPL, DLKV, OPTE čak i da značajnije narastu, ne mogu utjecati na značajniji rast Crobexa.
Dakle, vrh Crobexa vidim na cca 2.100 bodova i to je naš max. Bull u ovoj žabokrečini.

Realno, koga briga za crobex? Mi ne kupujemo crobex nego pojedine dionice. Npr. tko je ušao u OPTE na 1,6 taj već ima +220%. Slično će vjerojatno biti i s nekim drugim dionicama koje si naveo dok će crobex biti bez značajnijih pomaka.

Ignore: KressoM, delux

Realno, koga briga za crobex? Mi ne kupujemo crobex nego pojedine dionice. Npr. tko je ušao u OPTE na 1,6 taj već ima +220%. Slično će vjerojatno biti i s nekim drugim dionicama koje si naveo dok će crobex biti bez značajnijih pomaka.
[/quote]
Daj navedi još jednu dionicu osim OPTE?

https://lider.media/aktualno/biznis-i-politika/hrvatska/ekonomski-institut-rast-bdp-a-ce-u-drugom-kvartalu-ove-godine-skociti-sa-39-na-47/

@komot
To su lijepe vijesti ako će tako biti..
Vidimo da se kotač polako počeo okretati, samo da nas opet ne zaustave unutarnji i vanjski neprijatelji…

New Report

Close