U ovo doba 2016. je krenuo rast Crobexa. Da se barem to ponovi, purani će poletjeti.
… sve ovisi koliko ce mediji to potencirati. Treba jedan jaci IPO da bi pokrenuo stvari. I neka lijepa prica na kojoj su ljudi zaradili konkretne novce. (tipa Optima)
napokon počeli prometi malo veći od desetak milja kn… mašala,,, e sad ovima koji prodaju bilo koju poziciju svaka čast na bubitku koji si stvaraju
Izgleda da poboljsanje kreditnog rejtinga ima dobar i plodonosan utjecaj na cijene dionica u Hrvatskoj.
Da. Cobex probio 1880 razinu. Definitivno bull signal. A po meni stvari se nisu ni zakotrljale. Tek slijedi jaci rast.
Da. Cobex probio 1880 razinu. Definitivno bull signal. A po meni stvari se nisu ni zakotrljale. Tek slijedi jaci rast.
DA, kreće bull run
"Povučemo li do kraja iduće godine 10,7 milijardi EU novca, 2020. završit
ćemo s gospodarskim rastom od 5 posto – najavio je ministar Horvat."
Obična pričalica bez konkretnih djela. Tako si iz dana u dan obmanjivao javnost i u vezi Uljanika. Zainteresirani ovi, zainteresirani oni, sastančio tjednima i kao dogovarao nešto a na kraju rezultat je stečaj.
Kakvi EU fondovi, kakvi bakarači! Napravite reorganizaciju državne uprave i sudova, otpustite uhljebe po lokalnim i državnim kancelarijama, pozatvarajte nepotrebne agencije, olakšajte poduzetnicima poslovanje, rasteretite ih nepotrebne birokracije i imat će te rast od 10% a ne pišljivih 5.
Taj ništa ne kuži, on bi uvijek tuđim novcem u ovom slučaju Evropskim hranio i dalje sebe i uhljebe oko sebe. FUJ!
Do sada neviđeno: Hrvatski ugostitelj na meniju restorana objavio koje sve poreze plaća državi
Ovo je problem poduzetnika, i prosperiteta, crno na bijelo!
Ako gledamo indexe u EU ove godine najviše je skočila Grčka. Mislim da je vrijeme da im preotmemo tu poziciju.
Crobex je +0,64 1922, kota 2000 se uskoro probija… ne bih volio biti u koži
onih koji su sa strane i gledaju kako sve raste…ovakva prilika se pruži tek svakih
nekoliko godina…