Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Končar se sprema nizbrdo.

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

HDEL, još malo pa smo na 1.500,00. [smiley5]

Ići će to i niže, treba samo pričekati spore paničare.[smiley7]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Izašlo financijsko izvješće za 1H 2007

Trenutačno stanje ponuda:

kupnja: 6.209 komada
prodaja: 392 komada

Ma kakvi bluechip.
POgledajte SPVA-R-A izvjestaj.
To je firma a ne FNVC

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

a, izvješće ATLP, boli me glava koliko ću zaradit

Pessimism Is Your Friend

Ingra je čini mi se tempirana bomba trenutno..

Evo, već dosta dugo ovih 7 komada na 40 000na kupnji nitko ne poklapa, taktičko ispitivanje terena.
Kupnje od 39 000 ima već 55 komada.To je ca. 2,2 milje kuna.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

plavi: ” Ingra je čini mi se tempirana bomba trenutno.. ” Evo, već dosta dugo ovih 7 komada na 40 000na kupnji nitko ne poklapa, taktičko ispitivanje terena. Kupnje od 39 000 ima već 55 komada.To je ca. 2,2 milje kuna.

Slažem se, ko je trebao lovu za dokapitalizaciju, prodao je… samo da se ne nađe koji genijalac pa opet ruši ( kao jučer )
[smiley5]

nešto se događa na CEBA.

you think your special you do, i can see it in your eyes

Ma tko mi to ruši Hidru? Pa što je tim ljudima zar ne znaju da je to odlična firma? Već sutra će se tući po glavi ovi što su maloprije prodavali.

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

A ljudi moji, pa kao da je pala 25, a ne 2.5%… Cijele drame pravite bez veze.

No respect

plavi: ” plavi: ” Ingra je čini mi se tempirana bomba trenutno.. ” Evo, već dosta dugo ovih 7 komada na 40 000na kupnji nitko ne poklapa, taktičko ispitivanje terena. Kupnje od 39 000 ima već 55 komada.To je ca. 2,2 milje kuna. ” Slažem se, ko je trebao lovu za dokapitalizaciju, prodao je… samo da se ne nađe koji genijalac pa opet ruši ( kao jučer ) [smiley5]

Bez brige, biti će još istresanja. Tek u petak poslije 16h ćete moći odahnuti[smiley2]

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

A ljudi moji, pa kao da je pala 25, a ne 2.5%… Cijele drame pravite bez veze.

Sinko vidim da nisi pratio, pala je sa 1.620 na 1.500. Nije baš ni malo, barem ne nama koji računamo svaki promil.

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

New Report

Close