Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

U takav mješoviti krovni fond osobno ne bi nikad ulagao. Ulagao bih, kad se ne bi bavio dionicama, samo u otvorene dioničarske investicijske fondove jer su oni povijesno dokazali da imaju najveći prinos u odnosu na sve druge vrste investicijskih fondova.
Pozdrav

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

znači da vlak samo što nije krenuo…mogučnost posljednjeg ukrcaja..zadnji trzaj..onda ide let iznad kukavičjeg gnijezda

BIO SAM IN A SAD SAM INPUT

in,

znači da vlak samo što nije krenuo…mogučnost posljednjeg ukrcaja..zadnji trzaj..onda ide let iznad kukavičjeg gnijezda

ovo je vezano uz PBZ

BIO SAM IN A SAD SAM INPUT

m.dioničar, 29.08.2006. u 16:06

… i uz PTKM [smiley11]

bolesno navlačite ljude. da niste okorjeli daytraderi, čovjek bi još razumio vaš entuzijazam, ali poznavajući navike članova ovog foruma, i 2% je previše da se zadrži dionica,a ne daj bože 2 dana.

...povijest se ponavlja...

čekaj čekaj…

dionica hromi dabar LRH je donijela 2%

dionica mali zeko DDJH 30%

tko navlači?

nema mi druge nego se zae..ti

čekaj čekaj…

dionica hromi dabar LRH je donijela 2%

dionica mali zeko DDJH 30%

tko navlači?

Hromog dabra upoznao sam i vidio jedan jedini put i on je kupio LRH po mojoj preporuci. Inače, kod mene piše da je LRH meni na 70% a ne 2%, a mislim da hromom nije ispod 50%. Ali što bi ti znao o dionicama kad nijednu nisi držao dulje od 2 sata. Nemamo mi o čemu raspravljati. Zapamti ovo: kad tad, ali stvarno kad tad sve ćeš popušiti a onda se sjeti što sam ti napisao. To je sudbina svakog daytradera. Evo, prodao si DDJH. Što više da ti napišem. Svakome je jasno. A što se tiče LRH, mirno spavam jer znam ono što ti nikad nećeš znati jer si mali burzovni parazit.

ne možeš ništa napisati a da ne otkrije tvoje pravo stanje duha

molim lijepo pribilježbu kod velikog manitua

sigurno caymana nisi nikad vidio?

možda da jesi bi zajedno i navlačili, sigurno bi vam bilo ljepše – mennage e trois

Elvare, ti ljetuješ na hvaru, ne ja. Koji jebeni cayman? Odluči koji sam već jednom. Nisam valjda ovdje za desetoricu?

Smatram da komunikacija korisnika Dela gdje se rjecima ‘parazit’ i j******’ obraca korisniku Elvaru zasluzuje najstroze sankcije… OK je zekati se i pokusavati iskazati svoje misljenje al’ sto je previse, previse je[smiley13]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Nathane, kupi malo gaze od Lole Ribara i uložak od Tosame i sve će biti opet u najboljem redu. PRvi put najviše boli, ali već od idućeg puta bit će super. Ako ne vjeruješ, pitaj elvara.
A što se tiče sankcija – jebe mi se za njih, shvati više. Davno sam digao ruke od ovog foruma, tj. od kad ste se vi provokatori pojavili. A sad fino u hvarsku apotekicu po malo gaze i sve će biti ok.

New Report

Close