Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

U svakom slučaju ovo je odlična vijest koja će zasigurno dobiti odjeka kod neukog beton građanstva… kad čuju kakve divke padaju proraditi će im ono malo klikera u glavi. Možda izvade koju kunu iz čarapa.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

nikakve reakcije tržišta na podizanje kreditnog rejtinga, znači da nas investitori još ne prepoznaju kao ozbiljno tržište stabilnih izgleda

Treba vremena.Nema nista preko noci!
[/quote]
razumljivo je da se želi što više dionica pokupiti ispod 1900 ali
otvaranje burze svaki dan s 100-150k kn i dnevnim prometom 5-6 mil.
pa i preko noći bi više trgovali

malo fali za crobex 1900…to bi danas-sutra trebalo biti probijeno.

Na guranac, ali ide to polako…do kraja ljeta prelazimo 2000…
Da najave neki ipo početkom iduće godine, to bi bio gamechanger…

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

Vidi se oporavak trzista, burza napokon gura, a i prometi su puno veci nego protekle 2 godine.

Ajde neka je krenulo pomalo, još IPO Hep-a prije izbora čekamo…

Ma jašta…….svakih 10-12 godina po jedan IPO…….to je nama naša borba dala……

a gle…previše je para izgubljeno u todeksu i treba neka mrkva pred izbore…
do sada je bio IPO HT-a i pretvorba švicaraca pred izbore, a i sada se nešto sprema…

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

Paulie, vračali su nacionaliziranu imovinu nakon 50 god. a danas to ide bitno brže samo treba biti uporan, zakon se donese ili promijeni doslovce u 5 minuta a ovoj kliki na vlasti su odbrojani dani…možda je još najbolja investicija kupiti koju dionicu todexa i samo čekati…

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

…možda je još najbolja investicija kupiti koju dionicu todexa i samo čekati…

…..a kako ih mislis kupiti…?
…..preko njuskala…..?

Pada kota 1.900. Sad će nam sigurno bit bolje…

(ex maratonac, ex neumoran, ex maratonac_) - 05.10.2007.

Crobex je na 1900!!

New Report

Close