Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa u tom je i bit …da mi ih je sada već zaista pun …..dosadilo kolega 1000000 …

Zbog najveće ovrhe od 202 milijuna kuna ugroženo 600 radnih mjesta

E ovako znači poslovati u Hrvatskoj. Blokira te tko i kad poželi. FINU boli tuki što nekoga blokira bez razloga. Tu agenciju treba ukinuti, to je i dalje partijski SDK, a o zakonima koji im to dopuštaju suvišno je i razgovarati. Slično su doživjele i još će doživjeti mnoge firme sa ZSE-a, blokira te netko peti a ne znaš ni odakle ni zašto.

sada je još dobro kako je bilo…sada pare idu na prelazni račun u fini pa se može pokrenuti pravni postupak dok su prije su išle direktno na račun ovrhovoditelja pa se ti žali sv. petru kao kada su ono 2016. sa lažnom ovrhom skinuli 50M tvrtkama što grade vjetroelektrane…

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Pa kaj ovrsi ne prethodni nekakav sudski postupak?

(ex maratonac, ex neumoran, ex maratonac_) - 05.10.2007.

Pa kaj ovrsi ne prethodni nekakav sudski postupak?

itekakav – 30godišnnji

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Dobio sam odgovor od "Interkapital vrijednosni papiri" da rade na tome da građani RH mogu trgovati na Ljubljanskoj burzi bez obveze otvaranja skrbničkog računa, samo sa troškovima provizije prilikom kupoprodaje vrijednosnica. Očekuju da bi se to moglo riješiti u roku 2-3 mjeseca.
na jkoji način bi to funkcioniralo? Ja mogu otvoriti račun u bilo kojoj banci u SLO i onda trgovati na ljubljanksoj burzi ali mi je to tlaka. Više bih volio da preko mi na ZSE imamo priliku kupovati tickere recimo uz Podravku da stoji Krka na gledalici i da svi mi možemo trgovati kao i s Podravkom… kao da je naša firma koja je izlistana na ZSE. Zašto to ne naprave??

p.s. pozdrav sa Bohinja..

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

Samo da ne bude i zavrse obecanja ko’ sa certifikatima…

na jkoji način bi to funkcioniralo? Ja mogu otvoriti račun u bilo kojoj banci u SLO i onda trgovati na ljubljanksoj burzi ali mi je to tlaka. Više bih volio da preko mi na ZSE imamo priliku kupovati tickere recimo uz Podravku da stoji Krka na gledalici i da svi mi možemo trgovati kao i s Podravkom… kao da je naša firma koja je izlistana na ZSE. Zašto to ne naprave??
p.s. pozdrav sa Bohinja..

Da, uistinu prekomplicirano. Ili to kako si opisao, ili preko naših brokera a onda plaćaš još i razne naknade za održavanje ino računa pa slovenske naknade. A da ne govorim o kompliciranju otvaranja ino računa. Ovo što predlažeš je najjednostavnije rješenje. Uz opciju ZSE da možeš odabrati i opciiju Adria Prime gdje kupujes ili prodaješ te dionice, izraženo u Eurima. No, nekako se bojim da od toga neće biti ništa…

Uz ovakve prilike na ZSE Vi bi vani trgovali.
Sram Vas bilo!

Uz ovakve prilike na ZSE Vi bi vani trgovali.
Sram Vas bilo!

upravo tako, kod nas su dionice toliko podcijenjene, da se čak i ostavke u Upravi i NO, nagrađuju rastom, bitno da se utvrdi da je firma još živa i mrda, osim naravno par stečajnih slučajeva, ovo tržište vapi za par milijardi svježe ubačenog novca, a mirovinci čakaju ili žele ulagati vani, a vani paraju nebo već godinu-dvije

Dok se mi bavimo burzom, talijani pružaju šape na našu obalu
https://www.vecernji.hr/vijesti/novi-incident-vijecnik-objavio-kartu-italije-kojoj-je-pripojio-hrvatsku-obalu-1323699

Ignore: KressoM, delux

Ne valja pa ne valja!

Crobexi blago pali i peti dan

I Chuck Norris vozi Dajca!! Tko vozi Dajca ima krupna jajca!! Nebojše=Ne boj se ! Ne valja li ga,ne valja, dok ne kroči Nebojse!

https://www.vecernji.hr/vijesti/najveci-prosvjedi-nakon-pada-komunizma-dosta-nam-je-1323883

kad ovo čitam, sve više vjerujem u zadnja istraživanja da smo mi hrvati porijeklom iz današnje češke te da smo odatle dolutali do mora i tu dodatno podivljali….

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

New Report

Close